Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Saygılı sürücülere sertifika

ASAYİŞ 14.04.2018 - 11:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4016+ kez okundu.
 

Saygılı sürücülere sertifika

Kuşadası’nda yayaya saygı gösteren sürücülere sertifika verildi.

AYDIN- Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaya yollarında yayalara yol veren ve saygı gösteren sürücülere polis tarafından 'yayalara duyarlı sürücü' sertifikası veriliyor. Kuşadası'ndaki sürücülerin yayalara duyarlı davranmasını teşvik etmek amacıyla çalışma başlatıldı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı ve belediye önünde pilot uygulama yapıp, yaya yollarında yayalara yol veren sürücüleri tebrik ederek, 'yayalara duyarlı sürücü' sertifikası verdi. Uygulama vatandaşlar ve sürücüler tarafından ilgiyle karşılandı. Sürücülere ve yayalara özellikle yaya yollarında daha duyarlı davranmaları konusunda bilgi verildi. Kuşadası Trafik Denetleme Büro Amiri Mehmet Gör, trafikte yayalara karşı duyarlı davranılmasını hedeflediklerini ve bu amaçla uygulamayı hayata geçirdiklerini belirterek, "Çalışma sırasında sürücülere, yayalara özellikle yaya yollarında daha duyarlı davranmaları konusunda da bilgilendirdik. Yayalara yol veren sürücülere hazırladığımız sertifikaları anında veriyoruz. Çok olumlu tepkiler aldık" dedi.
Kuşadası’nda yayaya saygı gösteren sürücülere sertifika verildi.

AYDIN- Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaya yollarında yayalara yol veren ve saygı gösteren sürücülere polis tarafından 'yayalara duyarlı sürücü' sertifikası veriliyor.

Kuşadası'ndaki sürücülerin yayalara duyarlı davranmasını teşvik etmek amacıyla çalışma başlatıldı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı ve belediye önünde pilot uygulama yapıp, yaya yollarında yayalara yol veren sürücüleri tebrik ederek, 'yayalara duyarlı sürücü' sertifikası verdi. Uygulama vatandaşlar ve sürücüler tarafından ilgiyle karşılandı.

Sürücülere ve yayalara özellikle yaya yollarında daha duyarlı davranmaları konusunda bilgi verildi. Kuşadası Trafik Denetleme Büro Amiri Mehmet Gör, trafikte yayalara karşı duyarlı davranılmasını hedeflediklerini ve bu amaçla uygulamayı hayata geçirdiklerini belirterek, "Çalışma sırasında sürücülere, yayalara özellikle yaya yollarında daha duyarlı davranmaları konusunda da bilgilendirdik. Yayalara yol veren sürücülere hazırladığımız sertifikaları anında veriyoruz. Çok olumlu tepkiler aldık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.