Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Savaş’tan kongre mesajı

SİYASET 21.05.2017 - 20:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2990+ kez okundu.
 

Savaş’tan kongre mesajı

AK Parti’nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeniden MKYK Üyeliğine seçilen Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, tarihi bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirttiği sonuçla ilgili açıklama yaptı.

AYDIN- Cumhurbaşkanının yeniden AK Parti’nin Genel Başkanlığına seçildiğini belirten Savaş, “Aziz Milletimizin de desteğiyle bu büyük hasret artık son buldu. Bu hasret sürecinde çok büyük badireler atlatıldı. Son olarak 15 Temmuz hain başkaldırısıyla devletimize darbe, milletimize pranga vurmaya kalkıştılar” dedi. Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi: “Lakin aziz milletimiz iman dolu göğsünü siper ederek bu hainlere yine geçit vermedi. Bundan dolayı bu 3. Olağanüstü Büyük Kongremiz, aziz milletimizin, partililerimizin, darbecilere, içerdeki ve dışarıdaki işbirlikçilerine en büyük mesajıdır. Aziz milletimiz bugün bir kez daha haykırmıştır: ‘Bu yoldan canımız kanımız pahasına dönmek yok demiştir. Yeni Anayasamız, kalkınmanın ve gelişmenin en büyük teminatı olacak, bu kutlu dava Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanlığında hedefine varacak demiştir.’ Yarınlar artık daha aydındır, çok şükür gelecek nesillerimiz artık daha güvendedir. Daha fazla kalkınma, daha fazla büyüme ve dünyanın en güçlü devletlerinden birisi olma amacı artık en büyük hedeftir. Daha demokratik bir ülkede yerli ve milli projelerin hayata geçirileceği yeni ve şanlı bir dönemdir. Yükümüz ağır vazifemiz bir o kadar kutsaldır. Bizler de tüm AK Parti Teşkilatlarımızla bu büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Bu yeni dönemle birlikte ülkemizin 81 vilayeti topyekün gelişip büyüyecek Aydınımız da turizmde, tarımda daha fazla kalkınacaktır. Bu kutlu yürüyüşün, büyük kongremizin tüm ülkemize, milletimize ve Aydınımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
AK Parti’nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeniden MKYK Üyeliğine seçilen Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, tarihi bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirttiği sonuçla ilgili açıklama yaptı.

AYDIN- Cumhurbaşkanının yeniden AK Parti’nin Genel Başkanlığına seçildiğini belirten Savaş,

“Aziz Milletimizin de desteğiyle bu büyük hasret artık son buldu. Bu hasret sürecinde çok büyük badireler atlatıldı. Son olarak 15 Temmuz hain başkaldırısıyla devletimize darbe, milletimize pranga vurmaya kalkıştılar” dedi. Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

“Lakin aziz milletimiz iman dolu göğsünü siper ederek bu hainlere yine geçit vermedi. Bundan dolayı bu 3. Olağanüstü Büyük Kongremiz, aziz milletimizin, partililerimizin, darbecilere, içerdeki ve dışarıdaki işbirlikçilerine en büyük mesajıdır. Aziz milletimiz bugün bir kez daha haykırmıştır:

‘Bu yoldan canımız kanımız pahasına dönmek yok demiştir. Yeni Anayasamız, kalkınmanın ve gelişmenin en büyük teminatı olacak, bu kutlu dava Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanlığında hedefine varacak demiştir.’

Yarınlar artık daha aydındır, çok şükür gelecek nesillerimiz artık daha güvendedir. Daha fazla kalkınma, daha fazla büyüme ve dünyanın en güçlü devletlerinden birisi olma amacı artık en büyük hedeftir. Daha demokratik bir ülkede yerli ve milli projelerin hayata geçirileceği yeni ve şanlı bir dönemdir.

Yükümüz ağır vazifemiz bir o kadar kutsaldır. Bizler de tüm AK Parti Teşkilatlarımızla bu büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Bu yeni dönemle birlikte ülkemizin 81 vilayeti topyekün gelişip büyüyecek Aydınımız da turizmde, tarımda daha fazla kalkınacaktır.

Bu kutlu yürüyüşün, büyük kongremizin tüm ülkemize, milletimize ve Aydınımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.