Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Savaş’tan indirim sözü

SİYASET 10.03.2019 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3747+ kez okundu.
 

Savaş’tan indirim sözü

Seçim vaatlerini açıklamaya devam eden, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın, “harçlar, ücretler ve işgaliyeler makul seviyeye indirilecek” dediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, katıldığı her toplantıda, esnafla rekabet eden bir büyükşehir belediye başkanı olmayacağını ifade eden Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Nisan ayından itibaren Büyükşehir Belediye Başkanı olarak vatandaşın kesesine yük oluşturan harçlarda, ücretlerde ve işgaliyelerde makul seviyelerde indirim yapacaklarını söyledi. ‘Esnaf Büyükşehirle Sandıkta Hesaplaşmak İçin Gün Sayıyor’ Ticareti kolaylaştıran değil, aksine zorlaştıran bir büyükşehir belediye yönetiminin bulunduğunu öne süren Mustafa Savaş, "Elleri esnafın, vatandaşın cebinde. Yatırımlara altyapı üstyapı hizmetiyle destek vermesi gereken büyükşehir belediyesi, en asli görevini bile yerine getiremiyor. Yetmezmiş gibi bir de yüksek harçlarla, işgaliyelerle vatandaşa zorluk üstüne zorluk çıkartıyor. Esnafımız dertli, vatandaşımız çok dertli. Hepsinin serzenişini duyuyoruz. İnşallah önce vatandaşımız gerekeni yapacak ve bu yönetimi değiştirecek, daha sonra Nisan ayından itibaren biz de gereğini yapacak ve esnafımızın omzundaki bu yükleri hafifleteceğiz" dedi.
Seçim vaatlerini açıklamaya devam eden, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın, “harçlar, ücretler ve işgaliyeler makul seviyeye indirilecek” dediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, katıldığı her toplantıda, esnafla rekabet eden bir büyükşehir belediye başkanı olmayacağını ifade eden Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Nisan ayından itibaren Büyükşehir Belediye Başkanı olarak vatandaşın kesesine yük oluşturan harçlarda, ücretlerde ve işgaliyelerde makul seviyelerde indirim yapacaklarını söyledi.

‘Esnaf Büyükşehirle Sandıkta Hesaplaşmak İçin Gün Sayıyor’

Ticareti kolaylaştıran değil, aksine zorlaştıran bir büyükşehir belediye yönetiminin bulunduğunu öne süren Mustafa Savaş, "Elleri esnafın, vatandaşın cebinde. Yatırımlara altyapı üstyapı hizmetiyle destek vermesi gereken büyükşehir belediyesi, en asli görevini bile yerine getiremiyor. Yetmezmiş gibi bir de yüksek harçlarla, işgaliyelerle vatandaşa zorluk üstüne zorluk çıkartıyor. Esnafımız dertli, vatandaşımız çok dertli. Hepsinin serzenişini duyuyoruz. İnşallah önce vatandaşımız gerekeni yapacak ve bu yönetimi değiştirecek, daha sonra Nisan ayından itibaren biz de gereğini yapacak ve esnafımızın omzundaki bu yükleri hafifleteceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.