Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Savaş’tan ‘Hodri Meydan!’

SİYASET 12.03.2019 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2908+ kez okundu.
 

Savaş’tan ‘Hodri Meydan!’

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş, “Hodri meydan! Cesareti varsa 2014'teki seçim vaatleriyle basın önünde yüzleşsin” dedi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın söz verip de tutmadığı halde bütün projelerini yapmış gibi açıklamalarda bulunarak vatandaşa gerçek dışı söylemlerde bulunduğunu öne süren Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Mustafa Savaş, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Asıl tiyatro burada. Rol yapmaya bayılıyorlar. Kim dedi size bu kadar bol keseden vaatlerde bulunun diye. Tutamayacakları sözü niye veriyorlar, vatandaş bunları sorguladığı zaman da kızıyorlar. Şimdi buradan hem CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı’na, hem de basın mensuplarımıza bir çağrıda bulunuyorum. 2009 proje vaatlerini ve 2014 proje kitapçığını alsın eline, geçsin bütün basın mensuplarının karşısına. Ne vaat etmiş, bu vaatlerini ne zaman ve nerede hayata geçirmiş bunları anlatsın. Ben hepsini yaptım, yapamadığım proje yok diyor. Bugün olmuş hâlâ proje açıklıyor. Ben de buradan söz veriyorum. Yaptıysa açıkladığı bütün projeleri, ben de kendisine açıkça teşekkür ederim. Farkındayım benimle basın mensupları önünde bu konuları tartışmaya cesaret edemiyor, o zaman basın mensuplarının karşısına kendisi geçsin. Sorulacak sorular da belli. Çünkü 2009'da ve 2014'te vaatte bulunduğu proje kitapçıkları da belli. Herkese her yerde dağıttılar bunları. İstediği gibi hazırlansın sorulara. Buradan bütün basın mensuplarına da özellikle rica ediyorum. Eğer basın mensuplarının arşivinde yoksa bu proje kitapçığı, onlara da birer kopyasını gönderelim ve Aydın'da CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı’nın hangi projeleri hayata geçmiş, hangisi hayata geçmemiş bunu görsünler. Bunu bütün Aydın görsün. Efelik korkuyla olmaz, yürek ister. Yürekleri neye, ne kadar yetiyor, bütün Aydın, bütün ülke bunu açıkça görsün."
Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş, “Hodri meydan! Cesareti varsa 2014'teki seçim vaatleriyle basın önünde yüzleşsin” dedi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın söz verip de tutmadığı halde bütün projelerini yapmış gibi açıklamalarda bulunarak vatandaşa gerçek dışı söylemlerde bulunduğunu öne süren Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Mustafa Savaş, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Asıl tiyatro burada. Rol yapmaya bayılıyorlar. Kim dedi size bu kadar bol keseden vaatlerde bulunun diye. Tutamayacakları sözü niye veriyorlar, vatandaş bunları sorguladığı zaman da kızıyorlar. Şimdi buradan hem CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı’na, hem de basın mensuplarımıza bir çağrıda bulunuyorum.

2009 proje vaatlerini ve 2014 proje kitapçığını alsın eline, geçsin bütün basın mensuplarının karşısına. Ne vaat etmiş, bu vaatlerini ne zaman ve nerede hayata geçirmiş bunları anlatsın. Ben hepsini yaptım, yapamadığım proje yok diyor. Bugün olmuş hâlâ proje açıklıyor. Ben de buradan söz veriyorum. Yaptıysa açıkladığı bütün projeleri, ben de kendisine açıkça teşekkür ederim.

Farkındayım benimle basın mensupları önünde bu konuları tartışmaya cesaret edemiyor, o zaman basın mensuplarının karşısına kendisi geçsin. Sorulacak sorular da belli. Çünkü 2009'da ve 2014'te vaatte bulunduğu proje kitapçıkları da belli. Herkese her yerde dağıttılar bunları. İstediği gibi hazırlansın sorulara. Buradan bütün basın mensuplarına da özellikle rica ediyorum.

Eğer basın mensuplarının arşivinde yoksa bu proje kitapçığı, onlara da birer kopyasını gönderelim ve Aydın'da CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı’nın hangi projeleri hayata geçmiş, hangisi hayata geçmemiş bunu görsünler. Bunu bütün Aydın görsün. Efelik korkuyla olmaz, yürek ister. Yürekleri neye, ne kadar yetiyor, bütün Aydın, bütün ülke bunu açıkça görsün."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.