Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş: Yağmur Aydın’ın kabusu oluyor

SİYASET 28.11.2018 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1953+ kez okundu.
 

Savaş: Yağmur Aydın’ın kabusu oluyor

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın’daki yağışlarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni suçladı.

AYDIN- Milletvekili Savaş, açıklamasında, "Allah'ın rahmeti olan yağmur bile Aydın'ın her zaman kabusu haline geliyor. Vatandaş tepkisini önümüzdeki yerel seçimde sandıkta gösterecek ve bu yanlış gidişe bir dur diyecektir. Aydın'ın geleceğine yönelik en büyük yatırımı 31 Mart'ta vatandaşlarımız yapacak inşallah" dedi. Yağan yağmurdan dolayı Aydın’ın ulaşımda yine zor anlar yaşadığını öne süren, vatandaşın altyapıdaki eksikliklerden kaynaklanan bu durumdan dolayı mağduriyet yaşadığını savunan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, açıklama yaparak Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Savaş, açıklamasında, "Aydın yağmur sularına yenik düştü. Bu manzarayı Büyükşehir değiştiremiyor. 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde vatandaş tepkisini sandıkta ortaya koyarak bu sorunlara kökten çözüm getirecek ve Büyükşehir’in bütün başarısız politikalarına yeter diyecektir" diye konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın’daki yağışlarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni suçladı.

AYDIN- Milletvekili Savaş, açıklamasında, "Allah'ın rahmeti olan yağmur bile Aydın'ın her zaman kabusu haline geliyor. Vatandaş tepkisini önümüzdeki yerel seçimde sandıkta gösterecek ve bu yanlış gidişe bir dur diyecektir. Aydın'ın geleceğine yönelik en büyük yatırımı 31 Mart'ta vatandaşlarımız yapacak inşallah" dedi.

Yağan yağmurdan dolayı Aydın’ın ulaşımda yine zor anlar yaşadığını öne süren, vatandaşın altyapıdaki eksikliklerden kaynaklanan bu durumdan dolayı mağduriyet yaşadığını savunan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, açıklama yaparak Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Savaş, açıklamasında, "Aydın yağmur sularına yenik düştü. Bu manzarayı Büyükşehir değiştiremiyor. 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde vatandaş tepkisini sandıkta ortaya koyarak bu sorunlara kökten çözüm getirecek ve Büyükşehir’in bütün başarısız politikalarına yeter diyecektir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.