Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş ve Akın OKT Trailler’i ziyaret etti

SİYASET 15.03.2019 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4551+ kez okundu.
 

Savaş ve Akın OKT Trailler’i ziyaret etti

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, Aydın sanayisinin dünya devi firmalarından, OKT Trailler Firması’nı ziyaret etti.

AYDIN- Yapılan ziyarette OKT TRAİLER Yönetim Kurulu Başkanı, ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı Gökhan Maraş, başkan adaylarını kapıda karşıladı. Maraş, başkan adaylarını ve beraberindekileri fabrikanın belli bölümlerini gezdirerek, ARGE merkezinde çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Gökhan Maraş, konuklarını idari birimindeki odasına alarak, Aydın Sanayisi hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Maraş Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’tan Aydın sanayisi ve sanayicilere yönelik projeleri hakkında bilgilendirmesini talep ederek, “Mustafa Savaş bugüne kadar sanayici olarak kapısını ne zaman çalsak hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Burada olduğu için değil bunu her zaman söylüyorum ben. Her zaman 24 saat ne zaman arasak kendisine ulaşabildik. Hep sanayicinin yanında oldu. Ben bundan sonraki süreçlerde de sanayici içinde bunun daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü kendisi finansal konularda uzman biz sanayiciler finansman sıkıntılarında da her zaman yanımızda oldu. Ben sanayiciler için büyük bir kazanım olacağını düşünüyorum.’’ İfadelerini kullandı. Aydın’da kayıp yılların olduğun ve bu kayıp yılları telafi etmek için yola çıktıklarını söyleyen Mustafa Savaş ise şu ifadeleri kullandı: ‘’Aydınımızı istihdam dostu bir kent yapacağız. Bu konuda iddialıyız. Geçmişten gelen sanayiciyle, esnafla, tüccarla sürekli birlikte ve beraber çalıştık. Oradan gelen bir bağımız var. Aydınımız’ın da üretim kapasitesini, ihracat kapasitesini arttırmamız gerekiyor. Bugünkü üretimiyle, bugünkü ihracat Aydınımız’a yakışmıyor. 7 tane organize sanayi bölgemiz var ve bu bölgelerimizin ihtiyaçları var. Sıkıntıları var. Büyükşehir belediyesi tarafından yapılması gereken hizmetler var ama bunlar bugüne kadar yapılmamış. Aydınımız’ı bir cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor. Bunun içinde belediye başkanının bir yatırımcı dostu zihniyetine sahip olması gerekiyor. Bugüne kadar Sayın Belediye Başkanının ağzından siz hiç duydunuz mu üretim, istihdam, ihracat, büyüme, kalkınma kelimelerini. Böyle bir şey duymadınız duyamazsınız. Duyduğunuz tek şey var; Garip, gureba, ben belediye başkanı olduğum sürece Aydın’da kimse aç yatmaz. Hükümet de zaten bu konuda gerekli destekleri veriyor. Belediye başkanı olarak da sosyal belediyecilik hizmetlerini elbette vereceğiz ama asıl görevimiz, bu şehri bir marka şehri haline getirmek, bu şehri daha fazla üretmesini sağlamak, daha fazla istihdam sağlamasına katkı sağlamak gerekiyor. Yani şehrin bir kaptan pilota ihtiyacı var. Biz dersimize çalıştık’’
Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, Aydın sanayisinin dünya devi firmalarından, OKT Trailler Firması’nı ziyaret etti.

AYDIN- Yapılan ziyarette OKT TRAİLER Yönetim Kurulu Başkanı, ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı Gökhan Maraş, başkan adaylarını kapıda karşıladı.

Maraş, başkan adaylarını ve beraberindekileri fabrikanın belli bölümlerini gezdirerek, ARGE merkezinde çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Gökhan Maraş, konuklarını idari birimindeki odasına alarak, Aydın Sanayisi hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan Maraş Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’tan Aydın sanayisi ve sanayicilere yönelik projeleri hakkında bilgilendirmesini talep ederek, “Mustafa Savaş bugüne kadar sanayici olarak kapısını ne zaman çalsak hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Burada olduğu için değil bunu her zaman söylüyorum ben. Her zaman 24 saat ne zaman arasak kendisine ulaşabildik. Hep sanayicinin yanında oldu. Ben bundan sonraki süreçlerde de sanayici içinde bunun daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü kendisi finansal konularda uzman biz sanayiciler finansman sıkıntılarında da her zaman yanımızda oldu. Ben sanayiciler için büyük bir kazanım olacağını düşünüyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Aydın’da kayıp yılların olduğun ve bu kayıp yılları telafi etmek için yola çıktıklarını söyleyen Mustafa Savaş ise şu ifadeleri kullandı:

‘’Aydınımızı istihdam dostu bir kent yapacağız. Bu konuda iddialıyız. Geçmişten gelen sanayiciyle, esnafla, tüccarla sürekli birlikte ve beraber çalıştık. Oradan gelen bir bağımız var. Aydınımız’ın da üretim kapasitesini, ihracat kapasitesini arttırmamız gerekiyor. Bugünkü üretimiyle, bugünkü ihracat Aydınımız’a yakışmıyor. 7 tane organize sanayi bölgemiz var ve bu bölgelerimizin ihtiyaçları var. Sıkıntıları var. Büyükşehir belediyesi tarafından yapılması gereken hizmetler var ama bunlar bugüne kadar yapılmamış. Aydınımız’ı bir cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor.

Bunun içinde belediye başkanının bir yatırımcı dostu zihniyetine sahip olması gerekiyor. Bugüne kadar Sayın Belediye Başkanının ağzından siz hiç duydunuz mu üretim, istihdam, ihracat, büyüme, kalkınma kelimelerini. Böyle bir şey duymadınız duyamazsınız. Duyduğunuz tek şey var; Garip, gureba, ben belediye başkanı olduğum sürece Aydın’da kimse aç yatmaz. Hükümet de zaten bu konuda gerekli destekleri veriyor. Belediye başkanı olarak da sosyal belediyecilik hizmetlerini elbette vereceğiz ama asıl görevimiz, bu şehri bir marka şehri haline getirmek, bu şehri daha fazla üretmesini sağlamak, daha fazla istihdam sağlamasına katkı sağlamak gerekiyor. Yani şehrin bir kaptan pilota ihtiyacı var. Biz dersimize çalıştık’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.