Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş uçağı düştü!: 12 ölü

SANAT 03.08.2015 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4016+ kez okundu.
 

Savaş uçağı düştü!: 12 ölü

Suriye’ye ait bir savaş uçağı Hatay’a sınır olan İdlib eyaletindeki Eriha bölgesine düştü. Kazada, ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü

Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri, bir savaş uçağının Eriha’daki bir iş marketine çarptığını kaydetti. Yetkililer uçağın vurularak düşürülüp düşürülmediğinin ise bilinmediği bildirdi. İnsan Hakları Gözlemevi Sözcüsü Rami Abdurrahman, Eriha’ya düşen uçağın pek çok binaya zarar verdiğini ve kaza sonucu ilk belirlemelere göre 12 kişinin öldüğünü ifade etti. Gözlemevi ve Koordinasyon Komiteleri kazanın öncesinde bölgenin Beşşar Esed güçlerinin saldırısı altında olduğunu belirtti. Eriha bölgesi Suriye’deki iç çatışmaların başlarında hükümetin elindeyken Mayıs ayında militanlar tarafından ele geçirilmişti.
Suriye’ye ait bir savaş uçağı Hatay’a sınır olan İdlib eyaletindeki Eriha bölgesine düştü. Kazada, ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü

Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri, bir savaş uçağının Eriha’daki bir iş marketine çarptığını kaydetti. Yetkililer uçağın vurularak düşürülüp düşürülmediğinin ise bilinmediği bildirdi.

İnsan Hakları Gözlemevi Sözcüsü Rami Abdurrahman, Eriha’ya düşen uçağın pek çok binaya zarar verdiğini ve kaza sonucu ilk belirlemelere göre 12 kişinin öldüğünü ifade etti. Gözlemevi ve Koordinasyon Komiteleri kazanın öncesinde bölgenin Beşşar Esed güçlerinin saldırısı altında olduğunu belirtti.

Eriha bölgesi Suriye’deki iç çatışmaların başlarında hükümetin elindeyken Mayıs ayında militanlar tarafından ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.