Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, “Teşekkür” etmeye geldim

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2016 - 13:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3148+ kez okundu.
 

Savaş, “Teşekkür” etmeye geldim

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş; hafta sonu Çine ilçesinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Mustafa Savaş ve beraberindekilerin Akçaova mahallesinde başlayan ziyareti sırasıyla Umurköy, Camızağılı, Kargı, Karataş Kazaklar mahallesi, Kahraman Köy ve Karakollar mahallesinde son buldu. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve ilçe teşkilatından bazı isimlerinde katıldığı ziyarette mahalle muhtarları ve vatandaşlar milletvekili Mustafa Savaş’a yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini aktardılar. Vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Savaş telefonla ilgili bakanlıklara, Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a, il müdürlerin ve şube müdürlerini arayarak sorunların biran önce giderilmesi yönünde çalışmaların yapılmasını istedi. Kahraman köyü muhtarı Kadir Akalın ve mahalle halkı Mustafa Savaş’a mahalle girişinde karşılayarak hazırladıkları çiçeği verdiler. ARACINDAN İNEREK VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI Vekil Mustafa Savaş zaman zaman aracından inerek yol üzerinde gördüğü vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar karşısında milletvekiline görünce, “Sayın vekilim bizlere bugüne kadar seçimlerde gelir bizlerin oylarını ister gider, taki bir dahaki seçimlerde gelip halimizi, hatırımızı soran siyasilerimizi gördük. Ama siz öyle değilsiniz, sizi sürekli buralarda görüyoruz, dertlerimizi, sorunlarımızı ve taleplerimizi dinliyorsunuz, gerekli yerlere talimatlar vererek çözüm üretiyorsunuz, sizden Allah razı olsun” demeleri üzerine Savaş, “Bizler yani AK Parti Aydın milletvekilleri olarak Ankara’da ilimizle ilgili yapılması gereken hizmet noktasında tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bizler seçimlerden seçimlere vatandaşımızın karşısına çıkıp oy isteyen milletvekilleri olmayacağız. Meclis çalışmalarımızdan artan zamanımızı Aydın’a gelerek vatandaşlarımızla oturup sohbetler edeceğiz. Sizlerin sıkıntılarını Ankara’ya taşıyarak çözüm üreteceğiz” dedi. Ziyaretleri değerlendiren milletvekili Mustafa Savaş, “Çine bölgemizde öncelikle orman ve orman köylüsünün yaşadığı bazı sorunların olduğunu öğrendik. Hayvancılıkta yaşanan bazı sıkıntıların olduğunu ayrıca süt toplama ve alım merkezlerinde yaşanan sıkıntıları dinledik. Arazi sulaması ve gölet sorunları olduğunu söylediler. Vatandaşlarımızın bu sıkıntılarını ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptığım telefon görüşmelerinde aktardım ve takipçisi de olacağım. Vatandaşımızı hiçbir konuda mağdur bırakmayacağız” diyerek sözlerini son verdi. Kaya ve Dinçer ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Savaş, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş; hafta sonu Çine ilçesinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Mustafa Savaş ve beraberindekilerin Akçaova mahallesinde başlayan ziyareti sırasıyla Umurköy, Camızağılı, Kargı, Karataş Kazaklar mahallesi, Kahraman Köy ve Karakollar mahallesinde son buldu. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve ilçe teşkilatından bazı isimlerinde katıldığı ziyarette mahalle muhtarları ve vatandaşlar milletvekili Mustafa Savaş’a yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini aktardılar. Vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Savaş telefonla ilgili bakanlıklara, Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a, il müdürlerin ve şube müdürlerini arayarak sorunların biran önce giderilmesi yönünde çalışmaların yapılmasını istedi.

Kahraman köyü muhtarı Kadir Akalın ve mahalle halkı Mustafa Savaş’a mahalle girişinde karşılayarak hazırladıkları çiçeği verdiler.

ARACINDAN İNEREK VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI

Vekil Mustafa Savaş zaman zaman aracından inerek yol üzerinde gördüğü vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar karşısında milletvekiline görünce, “Sayın vekilim bizlere bugüne kadar seçimlerde gelir bizlerin oylarını ister gider, taki bir dahaki seçimlerde gelip halimizi, hatırımızı soran siyasilerimizi gördük. Ama siz öyle değilsiniz, sizi sürekli buralarda görüyoruz, dertlerimizi, sorunlarımızı ve taleplerimizi dinliyorsunuz, gerekli yerlere talimatlar vererek çözüm üretiyorsunuz, sizden Allah razı olsun” demeleri üzerine Savaş, “Bizler yani AK Parti Aydın milletvekilleri olarak Ankara’da ilimizle ilgili yapılması gereken hizmet noktasında tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bizler seçimlerden seçimlere vatandaşımızın karşısına çıkıp oy isteyen milletvekilleri olmayacağız. Meclis çalışmalarımızdan artan zamanımızı Aydın’a gelerek vatandaşlarımızla oturup sohbetler edeceğiz. Sizlerin sıkıntılarını Ankara’ya taşıyarak çözüm üreteceğiz” dedi.

Ziyaretleri değerlendiren milletvekili Mustafa Savaş, “Çine bölgemizde öncelikle orman ve orman köylüsünün yaşadığı bazı sorunların olduğunu öğrendik. Hayvancılıkta yaşanan bazı sıkıntıların olduğunu ayrıca süt toplama ve alım merkezlerinde yaşanan sıkıntıları dinledik. Arazi sulaması ve gölet sorunları olduğunu söylediler. Vatandaşlarımızın bu sıkıntılarını ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptığım telefon görüşmelerinde aktardım ve takipçisi de olacağım. Vatandaşımızı hiçbir konuda mağdur bırakmayacağız” diyerek sözlerini son verdi.

Kaya ve Dinçer ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Savaş, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.