Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş: Otopark sorununu çözeceğiz

SİYASET 05.02.2019 - 10:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3336+ kez okundu.
 

Savaş: Otopark sorununu çözeceğiz

Seçim çalışmalarına Kuyucak'ta devam eden Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Özlem Çerçioğlu'nu, il genelinde otopark eksikliğinden kaynaklanan sorunlar üzerinden eleştirdi.

AYDIN- Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçiremediği otopark projelerinin Aydın'ın en büyük sorunlarından birisi olduğunun altını çizen Mustafa Savaş, taşıt sahibi vatandaşların çilesinin büyük olduğunu, Aydın'da çözülemeyen bu sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendilerinin çözeceğini belirtti. Mustafa Savaş, yaptığı açıklamalarda, "Onlarda bahane tükenmiyor. Her şeyleri bahane. Söz verip de yapamadıkları otoparklar için yine birilerini suçlayacaklardır. Ama hemşehrilerim artık bu boş sözlere inanmıyor. Hangi otoparkı yaptılar da devlet bunlara karşı çıktı. Görüyoruz ki düştükleri durum çok vahim. Vatandaşımızı Aydın'da trafiğe çıkmak istemez hale getirdiler. Vatandaşım çok dertli çok" diye konuştu. 2014'TEN BUYANA OTOPARK YAPAMAYAN 2019'DA NASIL YAPSIN Büyükşehir Belediye bütçesinin doğru ve etkin kullanılamadığı için Aydın'da şehircilik alanında çok büyük sorunlar yaşandığına ve de her geçen gün bu sorunların arttığına vurgu yapan Mustafa Savaş, şunları söyledi: "Yine proje açıklayacaklar. Yine boş vaatlerde bulunacaklar. Söz verip de sözünü tutmayan bir belediye yönetimi var. Beş senede verdiği sözü yerine getiremeyenler, 2019 da bunu nasıl yapsın. Vatandaşımızın karşısında 2014'te 133 proje açıklayıp da bunlardan sadece 13'ünü yapabilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Başarısızlıkları tescillendi. Otopark projeleri söz verip de yapamadıkları 120 projeden birisi. Komedi. Bu kadar basit bir proje ilin en büyük sorunu haline geldi. En basit projeleri bile yapamamış bir Belediye yönetimi Aydın'ı nasıl yaşanabilir bir kent yapacak. Sayın Çerçioğlu hemşehrilerimizin verdiği krediyi bonkörce harcadı, artık vatandaşımızda verecek kredi kalmadı. Nisan Ayı itibariyle vatandaşlarımızı bu çileden biz kurtaracağız inşallah."
Seçim çalışmalarına Kuyucak'ta devam eden Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Özlem Çerçioğlu'nu, il genelinde otopark eksikliğinden kaynaklanan sorunlar üzerinden eleştirdi.

AYDIN- Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçiremediği otopark projelerinin Aydın'ın en büyük sorunlarından birisi olduğunun altını çizen Mustafa Savaş, taşıt sahibi vatandaşların çilesinin büyük olduğunu, Aydın'da çözülemeyen bu sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendilerinin çözeceğini belirtti.

Mustafa Savaş, yaptığı açıklamalarda, "Onlarda bahane tükenmiyor. Her şeyleri bahane. Söz verip de yapamadıkları otoparklar için yine birilerini suçlayacaklardır. Ama hemşehrilerim artık bu boş sözlere inanmıyor. Hangi otoparkı yaptılar da devlet bunlara karşı çıktı. Görüyoruz ki düştükleri durum çok vahim. Vatandaşımızı Aydın'da trafiğe çıkmak istemez hale getirdiler. Vatandaşım çok dertli çok" diye konuştu.

2014'TEN BUYANA OTOPARK YAPAMAYAN 2019'DA NASIL YAPSIN

Büyükşehir Belediye bütçesinin doğru ve etkin kullanılamadığı için Aydın'da şehircilik alanında çok büyük sorunlar yaşandığına ve de her geçen gün bu sorunların arttığına vurgu yapan Mustafa Savaş, şunları söyledi:

"Yine proje açıklayacaklar. Yine boş vaatlerde bulunacaklar. Söz verip de sözünü tutmayan bir belediye yönetimi var. Beş senede verdiği sözü yerine getiremeyenler, 2019 da bunu nasıl yapsın. Vatandaşımızın karşısında 2014'te 133 proje açıklayıp da bunlardan sadece 13'ünü yapabilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanı var.

Başarısızlıkları tescillendi. Otopark projeleri söz verip de yapamadıkları 120 projeden birisi. Komedi. Bu kadar basit bir proje ilin en büyük sorunu haline geldi. En basit projeleri bile yapamamış bir Belediye yönetimi Aydın'ı nasıl yaşanabilir bir kent yapacak. Sayın Çerçioğlu hemşehrilerimizin verdiği krediyi bonkörce harcadı, artık vatandaşımızda verecek kredi kalmadı. Nisan Ayı itibariyle vatandaşlarımızı bu çileden biz kurtaracağız inşallah."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.