Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Savaş, maden işçileriyle bir araya geldi

SİYASET 22.09.2017 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3577+ kez okundu.
 

Savaş, maden işçileriyle bir araya geldi

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine ilçesi ziyaretinde maden işçileriyle bir araya geldi.

AYDIN- Öğle yemeğini işçilerle birlikte yiyen Savaş, “Gençlerimizin doğduğu yerlerde geçimini de sağlaması, kendi memleketinde aileleriyle birlikte yaşaması bizlerin de en büyük arzusu. Üretim demek kalkınma demek, büyümek demek, daha güvenli yarınlarımız demek. Üretim ve istihdam konusunda bize düşen ne varsa desteğe hazırız. Sanayici, işletmeci yatırım yapmak isteyen arkadaşların bizim başımızın üstünde yeri var. Aydın’ın gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için el ele vermek, doğru yatırımlar yapmak zorundayız. Hem üretim yapan hem de bu üretimi ihracatla taçlandıran firmalarımız bizler için çok önemli” dedi. Organize sanayi bölgelerinin sayısını artırmanın çok büyük bir zorunluluk olduğunun altını çizen Mustafa Savaş, “Bu işletmelerimizi mümkün olduğunca ziyaret ederek sorunlarını birinci ağızdan dinleme gayretindeyim. Üretimin emektarı olan işçi kardeşlerimizle bir araya gelmek, onlarla aynı kazandan yemek yemek beni çok mutlu ediyor. Bugün de sağolsunlar bizi aşlarına ortak ettiler. Onlarla da sohbet ettik, onların da sorunlarını kendilerinden dinledik” diye konuştu. Ziyaretin ardından İşletme sahibi Muhammet Demir ve işçiler, milletvekili Mustafa Savaş’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.
AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine ilçesi ziyaretinde maden işçileriyle bir araya geldi.

AYDIN- Öğle yemeğini işçilerle birlikte yiyen Savaş, “Gençlerimizin doğduğu yerlerde geçimini de sağlaması, kendi memleketinde aileleriyle birlikte yaşaması bizlerin de en büyük arzusu. Üretim demek kalkınma demek, büyümek demek, daha güvenli yarınlarımız demek. Üretim ve istihdam konusunda bize düşen ne varsa desteğe hazırız. Sanayici, işletmeci yatırım yapmak isteyen arkadaşların bizim başımızın üstünde yeri var. Aydın’ın gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için el ele vermek, doğru yatırımlar yapmak zorundayız. Hem üretim yapan hem de bu üretimi ihracatla taçlandıran firmalarımız bizler için çok önemli” dedi.

Organize sanayi bölgelerinin sayısını artırmanın çok büyük bir zorunluluk olduğunun altını çizen Mustafa Savaş, “Bu işletmelerimizi mümkün olduğunca ziyaret ederek sorunlarını birinci ağızdan dinleme gayretindeyim. Üretimin emektarı olan işçi kardeşlerimizle bir araya gelmek, onlarla aynı kazandan yemek yemek beni çok mutlu ediyor. Bugün de sağolsunlar bizi aşlarına ortak ettiler. Onlarla da sohbet ettik, onların da sorunlarını kendilerinden dinledik” diye konuştu.

Ziyaretin ardından İşletme sahibi Muhammet Demir ve işçiler, milletvekili Mustafa Savaş’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.