Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, ikinci raunda hazırlanıyor

SİYASET 03.01.2019 - 14:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3957+ kez okundu.
 

Savaş, ikinci raunda hazırlanıyor

İktidar partisi AK Parti, hala Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’nı açıklamasa da siyasi kulisler “Mustafa Savaş” olduğu kanısıyla sosyal medyada konuşulmaya başladı.

AYDIN- 2014 Yerel Seçimleri’ne yine AK Parti’nin adayı olarak giren Milletvekili Mustafa Savaş’ın31 Mart’ta ikinci raundu almak için ekiplerine yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. Çineliler Derneği Başkanı Dr. Altuğ Karaköse’nin, sosyal medya hesabından yaptığı, “Hazır olun yiğit Aydınlılar, vakit Savaş vaktidir, gayrı” şeklindeki paylaşımı, 2014’teki yaklaşık 100 bin oy farkını kapatma savaşının ilk adımı olarak nitelendirildi. CHP Adayı Özlem Çerçioğlu’nun yüzde 43.8 oranı ve 285 bin 148 oyuyla yaklaşık 100 bin fark attığı Mustafa Savaş’ın, ikinci raundu alma hesaplarında, bazı CHP’lilerin de AK Parti saflarına katılmasının yer aldığı belirtiliyor. Dr. Karaköse’nin iddialı mesajının seçimin kıran kırana geçeceğine işaret ettiği de dillendiriliyor.
İktidar partisi AK Parti, hala Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’nı açıklamasa da siyasi kulisler “Mustafa Savaş” olduğu kanısıyla sosyal medyada konuşulmaya başladı.

AYDIN- 2014 Yerel Seçimleri’ne yine AK Parti’nin adayı olarak giren Milletvekili Mustafa Savaş’ın31 Mart’ta ikinci raundu almak için ekiplerine yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. Çineliler Derneği Başkanı Dr. Altuğ Karaköse’nin, sosyal medya hesabından yaptığı, “Hazır olun yiğit Aydınlılar, vakit Savaş vaktidir, gayrı” şeklindeki paylaşımı, 2014’teki yaklaşık 100 bin oy farkını kapatma savaşının ilk adımı olarak nitelendirildi.

CHP Adayı Özlem Çerçioğlu’nun yüzde 43.8 oranı ve 285 bin 148 oyuyla yaklaşık 100 bin fark attığı Mustafa Savaş’ın, ikinci raundu alma hesaplarında, bazı CHP’lilerin de AK Parti saflarına katılmasının yer aldığı belirtiliyor. Dr. Karaköse’nin iddialı mesajının seçimin kıran kırana geçeceğine işaret ettiği de dillendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.