Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, gazetecileri kutladı

SİYASET 10.01.2018 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3308+ kez okundu.
 

Savaş, gazetecileri kutladı

Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Milletvekili Savaş, demokrasinin, çağdaşlığın, kalkınmanın ve aydınlanmanın en önemli yapı taşlarından birisinin medya ve basın kuruluşları olduğunu belirtti mesajında şunları söyledi: “İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda enformasyon faaliyetleri, dezenformasyon sürecinin en büyük rakibi olmuş, doğru bilginin halka en hızlı şekilde ulaşması, bundan dolayı çok daha önemli bir durum haline gelmiştir. Bu hizmetin ne denli önemli olduğu 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında çok açık şekilde hissedilmiş ve bu mücadele o gece bir kez daha kendisini göstermiştir. Demokrasi düşmanı kirli zihinler ve kanlı eller, 15 Temmuz gecesi işgal etmeye çalıştıkları basın ve medya kuruluşlarıyla, halkın doğru bilgilere ulaşmasını engellemeye çalıştılarsa da bu amaçları aziz milletimizin girişimleriyle, basın ve medya kuruluşlarımızın onurlu temsilcilerinin dik duruşlarıyla başarısız olmuştur. Bu nedenle medya ve basın emekçilerimiz, demokrasi mücadelesindeki bir diğer kahraman gazilerimizdir. Bugün de saygıdeğer basın mensuplarımız aynı azim ve fedakarlıkla, tarafsız, ilkeli ve doğru yayıncılıkla ülkemizin demokratik ve tam bağımsız gelişimine katkılarını sürdürmektedirler. Bu vesileyle bu mücadelenin neferleri durumundaki basın ve medya emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”
Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Milletvekili Savaş, demokrasinin, çağdaşlığın, kalkınmanın ve aydınlanmanın en önemli yapı taşlarından birisinin medya ve basın kuruluşları olduğunu belirtti mesajında şunları söyledi:

“İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda enformasyon faaliyetleri, dezenformasyon sürecinin en büyük rakibi olmuş, doğru bilginin halka en hızlı şekilde ulaşması, bundan dolayı çok daha önemli bir durum haline gelmiştir.

Bu hizmetin ne denli önemli olduğu 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında çok açık şekilde hissedilmiş ve bu mücadele o gece bir kez daha kendisini göstermiştir.

Demokrasi düşmanı kirli zihinler ve kanlı eller, 15 Temmuz gecesi işgal etmeye çalıştıkları basın ve medya kuruluşlarıyla, halkın doğru bilgilere ulaşmasını engellemeye çalıştılarsa da bu amaçları aziz milletimizin girişimleriyle, basın ve medya kuruluşlarımızın onurlu temsilcilerinin dik duruşlarıyla başarısız olmuştur.

Bu nedenle medya ve basın emekçilerimiz, demokrasi mücadelesindeki bir diğer kahraman gazilerimizdir.

Bugün de saygıdeğer basın mensuplarımız aynı azim ve fedakarlıkla, tarafsız, ilkeli ve doğru yayıncılıkla ülkemizin demokratik ve tam bağımsız gelişimine katkılarını sürdürmektedirler.

Bu vesileyle bu mücadelenin neferleri durumundaki basın ve medya emekçilerimizin

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.