Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, Didim’e Ak Belediyecilik vaat etti

SİYASET 03.04.2018 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2977+ kez okundu.
 

Savaş, Didim’e Ak Belediyecilik vaat etti

AK Partili Savaş, Didim’de önce partililerle sona halkla bir araya geldi.

AYDIN- AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim’de ziyaretlerde bulundu. Partisinin yeni yönetim kuruluyla bir araya gelip, başarılar dileyen Savaş, daha sonra esnaf ve halkla bir araya geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Savaş’ı ilçe binasında İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri karşıladı. İlçe binasında yeni yönetim kuruluyla bir araya gelen Savaş, “Vatandaşların dertlerini dinleyip gönüllere gireceğiz. Çok çalışacağız. Davamız için mücadelemizi sürdüreceğiz. O güzel ve yiğit insan Cumhurbaşkanımıza layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Ülkemiz için milletimiz için çok çalışacağız. Çok daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağız ama bunun içinde davamıza sahip çıkacağız. İnşallah 2019’da hem Aydın’ı hem de Didim’i Ak belediyecilikle buluşturacağız. Bunun içinde çok çalışacağız” dedi. İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş, İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra kahvehane ziyaretinde bulunan Savaş daha sonra Didim Karadenizliler Derneği ile Didim Yozgatlılar Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.
AK Partili Savaş, Didim’de önce partililerle sona halkla bir araya geldi.

AYDIN- AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim’de ziyaretlerde bulundu. Partisinin yeni yönetim kuruluyla bir araya gelip, başarılar dileyen Savaş, daha sonra esnaf ve halkla bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Savaş’ı ilçe binasında İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri karşıladı. İlçe binasında yeni yönetim kuruluyla bir araya gelen Savaş, “Vatandaşların dertlerini dinleyip gönüllere gireceğiz. Çok çalışacağız. Davamız için mücadelemizi sürdüreceğiz. O güzel ve yiğit insan Cumhurbaşkanımıza layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Ülkemiz için milletimiz için çok çalışacağız. Çok daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağız ama bunun içinde davamıza sahip çıkacağız. İnşallah 2019’da hem Aydın’ı hem de Didim’i Ak belediyecilikle buluşturacağız. Bunun içinde çok çalışacağız” dedi.

İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş, İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra kahvehane ziyaretinde bulunan Savaş daha sonra Didim Karadenizliler Derneği ile Didim Yozgatlılar Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.