Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

SİYASET 29.10.2017 - 11:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3206+ kez okundu.
 

Savaş, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

AYDIN- AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, mesajında şunları söyledi: “Cumhuriyet, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Cumhuriyetin bugün bizleri ulaştırdığı seviye, hepimize heyecan ve ümit vermeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, milletçe bağımsız yaşama azmimizi yenilemelidir. Şer odaklarının ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları da bu duygu ve düşüncelerle, milli ve manevi duygularla def edeceğiz. Bu anlamlı günde, millet olarak hep beraber el ele kenetlenelim. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı tüm değerlere sahip çıkalım. Bir olalım, diri olalım. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle anıyor; bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

AYDIN- AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, mesajında şunları söyledi:

“Cumhuriyet, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Cumhuriyetin bugün bizleri ulaştırdığı seviye, hepimize heyecan ve ümit vermeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, milletçe bağımsız yaşama azmimizi yenilemelidir. Şer odaklarının ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları da bu duygu ve düşüncelerle, milli ve manevi duygularla def edeceğiz. Bu anlamlı günde, millet olarak hep beraber el ele kenetlenelim. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı tüm değerlere sahip çıkalım. Bir olalım, diri olalım. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle anıyor; bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.