Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, Aydınlıları ‘Hak aramaya’ davet etti

SİYASET 16.05.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2919+ kez okundu.
 

Savaş, Aydınlıları ‘Hak aramaya’ davet etti

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, su fiyatlarının indirilmesi için vatandaşları yasalar çerçevesinde haklarını aramaya davet etti.

AYDIN- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Aydınlı hemşerilerine, su ücretlerinde yüzde ellilik bir indirim yapacağının ve beş yıl boyunca da bu ücretlere zam yapmayacağının sözünü verdiğini belirten Milletvekili Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, “AK Partimizin Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin Büyükşehir Belediye Meclis Başkanlığı’na vermiş oldukları su ücretlerine yüzde ellilik indirim teklifi, CHP ve İYİ Partili Üyelerin itirazları ve bu yöndeki oylarıyla reddedilmiştir. Aydınlı hemşerilerim, bu kararla birlikte, ülkemizin en pahalı suyunu kullanmaya devam edecektir” dedi. Savaş, ülkenin farklı bölgelerindeki büyükşehir belediyelerinde su ücretlerindeki indirim haberleri kamuoyu ile peş peşe paylaşılırken, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li ve İYİ Partili meclis üyelerinin itiraz oylarıyla hemşerilerinin mağduriyetinin devamı niteliğindeki bu kararın, mevcut CHP'li Büyükşehir Belediye Yönetimi’nin vatandaşı kazanç kapısı olarak görmesinin açık bir örneği olduğunu savunarak, şunları söyledi: “Hemşerilerimiz Belediye Meclis Üyelerine, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkililerine telefon açarak, faks çekerek, elektronik posta göndererek, sözlü ve yazılı talepte bulunarak mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde açık talepte bulunabilirler, demokratik yöntemlerle yasalar çerçevesinde haklarını arayabilirler. Çünkü bu yanlışın neresinden dönülse kâr olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin devamı niteliğindeki yanlış bu tarihi kararları hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, su fiyatlarının indirilmesi için vatandaşları yasalar çerçevesinde haklarını aramaya davet etti.

AYDIN- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Aydınlı hemşerilerine, su ücretlerinde yüzde ellilik bir indirim yapacağının ve beş yıl boyunca da bu ücretlere zam yapmayacağının sözünü verdiğini belirten Milletvekili Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, “AK Partimizin Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin Büyükşehir Belediye Meclis Başkanlığı’na vermiş oldukları su ücretlerine yüzde ellilik indirim teklifi, CHP ve İYİ Partili Üyelerin itirazları ve bu yöndeki oylarıyla reddedilmiştir. Aydınlı hemşerilerim, bu kararla birlikte, ülkemizin en pahalı suyunu kullanmaya devam edecektir” dedi.

Savaş, ülkenin farklı bölgelerindeki büyükşehir belediyelerinde su ücretlerindeki indirim haberleri kamuoyu ile peş peşe paylaşılırken, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li ve İYİ Partili meclis üyelerinin itiraz oylarıyla hemşerilerinin mağduriyetinin devamı niteliğindeki bu kararın, mevcut CHP'li Büyükşehir Belediye Yönetimi’nin vatandaşı kazanç kapısı olarak görmesinin açık bir örneği olduğunu savunarak, şunları söyledi:

“Hemşerilerimiz Belediye Meclis Üyelerine, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkililerine telefon açarak, faks çekerek, elektronik posta göndererek, sözlü ve yazılı talepte bulunarak mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde açık talepte bulunabilirler, demokratik yöntemlerle yasalar çerçevesinde haklarını arayabilirler.

Çünkü bu yanlışın neresinden dönülse kâr olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin devamı niteliğindeki yanlış bu tarihi kararları hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.