Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, aşevini ziyaret etti

SİYASET 04.06.2017 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4411+ kez okundu.
 

Savaş, aşevini ziyaret etti

Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Sosyal Sorumluluk Aşevi’ni ziyaret etti

AYDIN- Aydın’da eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında her gün 500 kişiye yemek veren aşevini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Savaş, projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.  Projeyi çok anlamlı bulduğunu belirten Milletvekili Savaş, çalışmalar hakkında kurum yetkilisi Cengiz Altıntaş’tan bilgi aldı. Aydın’da öğrencilerin hayatın öteki yüzünü görmesi ve herkesin karnı tok sırtı pek bir şekilde yatağa girmesini sağlamak amacıyla Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan aşevi sadece ihtiyaç sahiplerini değil idarecileri de ağırlamaya başladı. Örnek projeyi yerinde incelemek amacıyla Aydın 3. Sanayi Sitesi’nde bulunan aşevini ziyaret eten Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, çalışmalar hakkında proje yürütücüsü ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Aydın Koordinatörü Cengiz Altıntaş’tan bilgi aldı. Kurum olarak bir yandan hayır işlerini yürütürken diğer yandan da öğrencileri gerçek hayatın içinde zor durumda olan insanlarla buluşturduklarını belirten Kurucu Cengiz Altıntaş, proje kapsamında gönüllü olarak görev yapan öğrencilerin aynı zamanda hayatın öteki yüzü ile de karşılaştığını söyledi. Örnek proje ve çalışmalarından dolayı Cengiz Altıntaş’a teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Mustafa Savaş, “Başlatmış olduğunuz projenin ekonomik boyutundan ziyade soysal boyutu dikkatimi çekti. Özellikle gençlerin bu projenin içinde yer alıp geleceğe en iyi şekilde hazırlanması memnuniyet verici” diye konuştu.
Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Sosyal Sorumluluk Aşevi’ni ziyaret etti

AYDIN- Aydın’da eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında her gün 500 kişiye yemek veren aşevini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Savaş, projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.  Projeyi çok anlamlı bulduğunu belirten Milletvekili Savaş, çalışmalar hakkında kurum yetkilisi Cengiz Altıntaş’tan bilgi aldı.

Aydın’da öğrencilerin hayatın öteki yüzünü görmesi ve herkesin karnı tok sırtı pek bir şekilde yatağa girmesini sağlamak amacıyla Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan aşevi sadece ihtiyaç sahiplerini değil idarecileri de ağırlamaya başladı. Örnek projeyi yerinde incelemek amacıyla Aydın 3. Sanayi Sitesi’nde bulunan aşevini ziyaret eten Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, çalışmalar hakkında proje yürütücüsü ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Aydın Koordinatörü Cengiz Altıntaş’tan bilgi aldı. Kurum olarak bir yandan hayır işlerini yürütürken diğer yandan da öğrencileri gerçek hayatın içinde zor durumda olan insanlarla buluşturduklarını belirten Kurucu Cengiz Altıntaş, proje kapsamında gönüllü olarak görev yapan öğrencilerin aynı zamanda hayatın öteki yüzü ile de karşılaştığını söyledi.

Örnek proje ve çalışmalarından dolayı Cengiz Altıntaş’a teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Mustafa Savaş, “Başlatmış olduğunuz projenin ekonomik boyutundan ziyade soysal boyutu dikkatimi çekti. Özellikle gençlerin bu projenin içinde yer alıp geleceğe en iyi şekilde hazırlanması memnuniyet verici” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.