Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, Adnan Menderes’i andı

SİYASET 17.09.2017 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4017+ kez okundu.
 

Savaş, Adnan Menderes’i andı

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Başbakanlarımızdan merhum Adnan Menderes’i andığı bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Milletvekili Savaş, “Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalkınması adına büyük mücadele veren değerli siyaset adamı hemşehrimiz rahmetli Adnan Menderes, halkın içinden gelen ve milletimizin kadim değerlerine bağlı biri olarak kalbinde silinmez izler bırakmıştır” dediği mesajını şöyle tamamladı: “Hayatı boyunca milletinin ve ülkesinin hizmetinde olan, demokrasi uğruna ağır ve acı bir bedel ödeyen Menderes ve dava arkadaşları, günümüzün demokrasi mücadelesinin sembolü haline gelmiştir. Merhum Menderes hiç şüphesiz, siyasi tarihimizin kıymetli şahsiyetlerinden biridir. Demokrasi şehidimiz Menderes ve dava arkadaşlarının ülkemizin kalkınması ve demokratikleşmesi yönünde sağlamış oldukları katkılar ilelebet hayırla yâd edilecektir. Rahmetli Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının vefatlarının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Başbakanlarımızdan merhum Adnan Menderes’i andığı bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Milletvekili Savaş, “Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalkınması adına büyük mücadele veren değerli siyaset adamı hemşehrimiz rahmetli Adnan Menderes, halkın içinden gelen ve milletimizin kadim değerlerine bağlı biri olarak kalbinde silinmez izler bırakmıştır” dediği mesajını şöyle tamamladı:

“Hayatı boyunca milletinin ve ülkesinin hizmetinde olan, demokrasi uğruna ağır ve acı bir bedel ödeyen Menderes ve dava arkadaşları, günümüzün demokrasi mücadelesinin sembolü haline gelmiştir.

Merhum Menderes hiç şüphesiz, siyasi tarihimizin kıymetli şahsiyetlerinden biridir.

Demokrasi şehidimiz Menderes ve dava arkadaşlarının ülkemizin kalkınması ve demokratikleşmesi yönünde sağlamış oldukları katkılar ilelebet hayırla yâd edilecektir.

Rahmetli Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının vefatlarının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.