Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Savaş, 27 Mayıs’ı unutmadı

GENEL 27.05.2019 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3502+ kez okundu.
 

Savaş, 27 Mayıs’ı unutmadı

27 Mayıs Darbesi’nin yıldönümünde bir mesaj yayınlayan TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, demokrasi şehitlerini andı.

AYDIN- 1960’ın 27 Mayıs’ını demokrasi tarihimizdeki kara bir gün olarak niteleyen Mustafa Savaş, ‘’Aziz milletimiz ne Adnan Menderes'i ne de diğer demokrasi şehitlerimizi asla unutmayacaktır’’ dedi. “O kanlı tarihin, vatan topraklarımızda demokrasi düşmanlarına cesaret veren bir geleneğe dönüştürülmek istendi” diyen Milletvekili Savaş, mesajında şu ifadeleri kullandı: ‘’15 Temmuz 2016’da bunlardan birisidir. Fakat Aziz Milletimiz canı ve kanı pahasına bu girişimleri 15 Temmuz'da engellemiştir. Millet iradesi tankların paletlerinden daha güçlü olduğunu açıkça göstermiştir. İktidarı silahla, tankla, uçaktan atılan bombalarla ele geçireceklerini ve esir alacaklarını zannedenler. Bu işin artık zannedildiği kadar kolay olmadığını çok net görmüşlerdir. Fakat demokrasi düşmanları pusuda bekleyiştelerdir. Aziz Milletimizin iradesinin zayıf düşeceği anı sinsice kollamaktadırlar. Bu nedenle her zamankinden daha güçlü olmaya, demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmaya mecburuz. İşte bu sebeplerden ötürü Aziz Milletimiz ne Adnan Menderes'i, ne de diğer demokrasi şehitlerimizi asla unutmayacaktır. Bu vesileyle bütün demokrasi şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum.’’
27 Mayıs Darbesi’nin yıldönümünde bir mesaj yayınlayan TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, demokrasi şehitlerini andı.

AYDIN- 1960’ın 27 Mayıs’ını demokrasi tarihimizdeki kara bir gün olarak niteleyen Mustafa Savaş, ‘’Aziz milletimiz ne Adnan Menderes'i ne de diğer demokrasi şehitlerimizi asla unutmayacaktır’’ dedi.

“O kanlı tarihin, vatan topraklarımızda demokrasi düşmanlarına cesaret veren bir geleneğe dönüştürülmek istendi” diyen Milletvekili Savaş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

‘’15 Temmuz 2016’da bunlardan birisidir. Fakat Aziz Milletimiz canı ve kanı pahasına bu girişimleri 15 Temmuz'da engellemiştir. Millet iradesi tankların paletlerinden daha güçlü olduğunu açıkça göstermiştir. İktidarı silahla, tankla, uçaktan atılan bombalarla ele geçireceklerini ve esir alacaklarını zannedenler. Bu işin artık zannedildiği kadar kolay olmadığını çok net görmüşlerdir.

Fakat demokrasi düşmanları pusuda bekleyiştelerdir. Aziz Milletimizin iradesinin zayıf düşeceği anı sinsice kollamaktadırlar. Bu nedenle her zamankinden daha güçlü olmaya, demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmaya mecburuz. İşte bu sebeplerden ötürü Aziz Milletimiz ne Adnan Menderes'i, ne de diğer demokrasi şehitlerimizi asla unutmayacaktır. Bu vesileyle bütün demokrasi şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.