Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Satranç Şampiyonası’ndan gururla döndüler

SPOR 30.01.2019 - 13:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3237+ kez okundu.
 

Satranç Şampiyonası’ndan gururla döndüler

Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Aydın İlimiz sporcularından Nehir Yurt ile Çağan Erdem Bektaş Milli Takım Havuzu’na girmeye hak kazandıkları bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, satrançta Türkiye’nin şampiyonları belli oldu. Antalya’da düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından 7'den 77'ye her yaş grubundan toplam 2 bin 636 sporcunun bir hafta boyunca büyük bir heyecan ve dostluk içinde hamle yaptığı 2019 Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları’nda büyük yarış bugün sona erdi ve 26 kategoride ‘Türkiye Şampiyonları’ belli oldu. Şampiyonada, küçükler ve yıldızlarda toplam 220 sporcu milli takım havuzuna girdi. Sporcular, aileler, antrenörler, görevliler ile birlikte 7 bin kişilik bir katılım oldu. Antalya Belek’te 19-26 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen büyük Türkiye buluşması sonunda Küçükler'den 144, Yıldızlar'dan 76 olmak üzere toplam 220 sporcu milli takım havuzuna girmeye hak kazandı. Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Aydın İlimiz sporcularından Nehir Yurt, 9 Yaş Kızlar Kategorisi’nde 4. ile eş puanlı olarak Türkiye 6.’sı ve Çağan Erdem Bektaş, 12 Yaş Genel Kategori’de 4. ile eş puanlı olarak Türkiye 7. si olarak Ulusal Takım (Milli Takım) Havuzu’na girmeye hak kazandılar.
Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Aydın İlimiz sporcularından Nehir Yurt ile Çağan Erdem Bektaş Milli Takım Havuzu’na girmeye hak kazandıkları bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, satrançta Türkiye’nin şampiyonları belli oldu. Antalya’da düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından 7'den 77'ye her yaş grubundan toplam 2 bin 636 sporcunun bir hafta boyunca büyük bir heyecan ve dostluk içinde hamle yaptığı 2019 Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları’nda büyük yarış bugün sona erdi ve 26 kategoride ‘Türkiye Şampiyonları’ belli oldu. Şampiyonada, küçükler ve yıldızlarda toplam 220 sporcu milli takım havuzuna girdi. Sporcular, aileler, antrenörler, görevliler ile birlikte 7 bin kişilik bir katılım oldu.

Antalya Belek’te 19-26 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen büyük Türkiye buluşması sonunda Küçükler'den 144, Yıldızlar'dan 76 olmak üzere toplam 220 sporcu milli takım havuzuna girmeye hak kazandı.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Aydın İlimiz sporcularından Nehir Yurt, 9 Yaş Kızlar Kategorisi’nde 4. ile eş puanlı olarak Türkiye 6.’sı ve Çağan Erdem Bektaş, 12 Yaş Genel Kategori’de 4. ile eş puanlı olarak Türkiye 7. si olarak Ulusal Takım (Milli Takım) Havuzu’na girmeye hak kazandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.