Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şaşırtan kaza!

ASAYİŞ 20.07.2019 - 10:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3146+ kez okundu.
 

Şaşırtan kaza!

Aynı gişeden daha önce geçmek isteyen iki araç faciaya neden oldu. Böyle inat görülmedi. Sürücü: Olay yarıştan değil HGS ile OGS’yi karıştırmaktan kaynaklandı.

AYDIN  - Aydın’ın Germencik İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın aynı gişeden daha önce geçmek isteyen iki aracın gişeye aynı anda dalması sonucu medyana geldiği görüldü. Polis ekipleri, kazanın tamamen inatlaşmadan meydana geldiğini söylerken, sürücü ise yarışmadıklarını, HGS ile OGS’yi karıştırmaktan dolayı kaza geçirdiklerini savundu. Kaza dün akşam saat 20:15 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Germencik Gişeleri’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Germencik gişelerinden otoyola girmek isteyen 09 L 5163 plakalı otomobil ile 06 BJH 029 plakalı otomobil tek araçlık otoyol girişinden aynı anda geçmeye kalkınca araçlar sıkıştı. Kazada 09 L 5163 plakalı otomobil takla atarken, 06 BJH 029 plakalı otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Kazada 09 L 5163 plakalı otomobilin sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan bir kişi daha yaralandı. Yaralılar çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. “Kazanın oluş sebebi herkesi şaşırttı” Olaydan sonra bölgeye gelen polis ve jandarma ekipleri kazanın tamamen inatlaşmadan meydana geldiğini belirledi. Arkadaş olan iki aracın sürücüsünün de yarış yaptıkları ve gişelerden daha önce geçmek isterken kaza yaptıkları belirtildi. Kaza nedeniyle Germencik-Aydın Otoyolu girişinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların olay yerinden kaldırılması ile yol yeniden trafiğe açıldı. "Olay yarıştan değil HGS ile OGS’yi karıştırmaktan kaynaklandı" Kazaya karışan taraflardan İ.Ş. isimli sürücü, yarışmadıklarını belirterek, “Biz arkadaşlarla İzmir’e düğüne gidiyorduk. Arkadaş gişeyi karıştırınca benim olduğum gişeye birden kırdı. Aynadan da mesafeyi hesaplayamayınca kaza yaptık. Olay yarıştan değil, HGS ile OGS’yi karıştırmaktan kaynaklandı” dedi.
Aynı gişeden daha önce geçmek isteyen iki araç faciaya neden oldu. Böyle inat görülmedi. Sürücü: Olay yarıştan değil HGS ile OGS’yi karıştırmaktan kaynaklandı.

AYDIN  - Aydın’ın Germencik İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın aynı gişeden daha önce geçmek isteyen iki aracın gişeye aynı anda dalması sonucu medyana geldiği görüldü. Polis ekipleri, kazanın tamamen inatlaşmadan meydana geldiğini söylerken, sürücü ise yarışmadıklarını, HGS ile OGS’yi karıştırmaktan dolayı kaza geçirdiklerini savundu.

Kaza dün akşam saat 20:15 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Germencik Gişeleri’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Germencik gişelerinden otoyola girmek isteyen 09 L 5163 plakalı otomobil ile 06 BJH 029 plakalı otomobil tek araçlık otoyol girişinden aynı anda geçmeye kalkınca araçlar sıkıştı. Kazada 09 L 5163 plakalı otomobil takla atarken, 06 BJH 029 plakalı otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Kazada 09 L 5163 plakalı otomobilin sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan bir kişi daha yaralandı. Yaralılar çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Kazanın oluş sebebi herkesi şaşırttı”

Olaydan sonra bölgeye gelen polis ve jandarma ekipleri kazanın tamamen inatlaşmadan meydana geldiğini belirledi. Arkadaş olan iki aracın sürücüsünün de yarış yaptıkları ve gişelerden daha önce geçmek isterken kaza yaptıkları belirtildi. Kaza nedeniyle Germencik-Aydın Otoyolu girişinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların olay yerinden kaldırılması ile yol yeniden trafiğe açıldı.

"Olay yarıştan değil HGS ile OGS’yi karıştırmaktan kaynaklandı"

Kazaya karışan taraflardan İ.Ş. isimli sürücü, yarışmadıklarını belirterek, “Biz arkadaşlarla İzmir’e düğüne gidiyorduk. Arkadaş gişeyi karıştırınca benim olduğum gişeye birden kırdı. Aynadan da mesafeyi hesaplayamayınca kaza yaptık. Olay yarıştan değil, HGS ile OGS’yi karıştırmaktan kaynaklandı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.