Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Şartlı kayıt hakkı’ tanındı!

EĞİTİM 06.08.2015 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3829+ kez okundu.
 

‘Şartlı kayıt hakkı’ tanındı!

2015 ÖSYS sonucunda bir yükseköğretim kurumuna kayıt hakkı kazanan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yer alan derslerden başarılı olmuş.

Ancak staj uygulamasına devam eden ve stajı 7 Ağustos 2015 tarihine kadar bitiremeyen öğrencilere ‘Şartlı Kayıt Hakkı’ tanındı. 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ÖSYS sonucunda bir yükseköğretim kurumuna kayıt hakkı kazanan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yer alan derslerden başarılı olmuş ancak staj uygulamasına devam eden ve stajı 7 Ağustos 2015 tarihine kadar bitiremeyen öğrencilere ‘Şartlı Kayıt Hakkı’ tanındı. ‘Şartlı Kayıt’ yaptıran adaylar staj bitim süreleri sonunda 6 Ekim’e kadar mezun olduklarını ibraz edemezlerse kayıtları silinecek. Halen staj uygulamasına devam eden ve stajı 7 Ağustos 2015 tarihine kadar bitiremeyen, sadece stajı nedeniyle mezun olamayan bu durumdaki öğrenciler yerleştikleri yükseköğretim kurumlarına başvurarak diğer adaylarla birlikte 7 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar şartlı kayıt yaptırabilecek. Ancak bu öğrenciler, mezun olduklarını 6 Ekim 2015 tarihine kadar ibraz edemezlerse kayıtları silinecek. Karar, 4 Ağustos 2015 tarih ve 44093 sayılı yazı ile üniversite rektörlüklerine bildirildi.
2015 ÖSYS sonucunda bir yükseköğretim kurumuna kayıt hakkı kazanan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yer alan derslerden başarılı olmuş.

Ancak staj uygulamasına devam eden ve stajı 7 Ağustos 2015 tarihine kadar bitiremeyen öğrencilere ‘Şartlı Kayıt Hakkı’ tanındı.

2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ÖSYS sonucunda bir yükseköğretim kurumuna kayıt hakkı kazanan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yer alan derslerden başarılı olmuş ancak staj uygulamasına devam eden ve stajı 7 Ağustos 2015 tarihine kadar bitiremeyen öğrencilere ‘Şartlı Kayıt Hakkı’ tanındı. ‘Şartlı Kayıt’ yaptıran adaylar staj bitim süreleri sonunda 6 Ekim’e kadar mezun olduklarını ibraz edemezlerse kayıtları silinecek.

Halen staj uygulamasına devam eden ve stajı 7 Ağustos 2015 tarihine kadar bitiremeyen, sadece stajı nedeniyle mezun olamayan bu durumdaki öğrenciler yerleştikleri yükseköğretim kurumlarına başvurarak diğer adaylarla birlikte 7 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar şartlı kayıt yaptırabilecek. Ancak bu öğrenciler, mezun olduklarını 6 Ekim 2015 tarihine kadar ibraz edemezlerse kayıtları silinecek. Karar, 4 Ağustos 2015 tarih ve 44093 sayılı yazı ile üniversite rektörlüklerine bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.