Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sarp Catering'in açılışı yapıldı

GÜNCEL 28.02.2017 - 08:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3703+ kez okundu.
 

Sarp Catering'in açılışı yapıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Mahalle Sağlık Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Sarp Catering'i n açılış törenine katıldı.

AYDIN- Taşıma sistemi ve yerinde hizmet ile cemiyet, kokteyl ve ikram organizasyonlarının yeni ismi Sarp Catering, Nazilli’de hizmete başladı. Eski Devlet Hastanesi giriş kapısının hemen karşısında hizmete giren Sarp Catering’in açılış törenine MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Manifaturacılar ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Hüdai Tosun, CHP Eski Milletvekili Fatih Atay, Büyükşehir Belediye Encümeni Necmettin Ünüvar ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve CHP Aydın Eski Milletvekili Fatih Atay ile birlikte kesen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı konuşmada, "İşletmeyi açan kardeşimiz bu işletmeden inşallah hayırlı bol kazanç elde eder. Bu iş yerinin başta Nazilli’mize,  çalışacak arkadaşlarımıza ve iş yeri sahibine hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür mekânların çoğalmış olması hem Nazilli ekonomisine katkı sağlıyor hem de istihdam sağlamış oluyor” dedi. Sarp Catering'in işletmecisi Belkıs Şensan, taşıma sistemi ve yerinde hizmet ile cemiyet, kokteyl ve ikram organizasyonlarını güçlü kadrosu ve kalitesiyle Nazilli halkına sunacaklarını ifade etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Mahalle Sağlık Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Sarp Catering'i n açılış törenine katıldı.

AYDIN- Taşıma sistemi ve yerinde hizmet ile cemiyet, kokteyl ve ikram organizasyonlarının yeni ismi Sarp Catering, Nazilli’de hizmete başladı. Eski Devlet Hastanesi giriş kapısının hemen karşısında hizmete giren Sarp Catering’in açılış törenine MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Manifaturacılar ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Hüdai Tosun, CHP Eski Milletvekili Fatih Atay, Büyükşehir Belediye Encümeni Necmettin Ünüvar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve CHP Aydın Eski Milletvekili Fatih Atay ile birlikte kesen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı konuşmada, "İşletmeyi açan kardeşimiz bu işletmeden inşallah hayırlı bol kazanç elde eder. Bu iş yerinin başta Nazilli’mize,  çalışacak arkadaşlarımıza ve iş yeri sahibine hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür mekânların çoğalmış olması hem Nazilli ekonomisine katkı sağlıyor hem de istihdam sağlamış oluyor” dedi.

Sarp Catering'in işletmecisi Belkıs Şensan, taşıma sistemi ve yerinde hizmet ile cemiyet, kokteyl ve ikram organizasyonlarını güçlü kadrosu ve kalitesiyle Nazilli halkına sunacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.