Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sarıkemerli kadınlar Çakırbeyli Pazarı’na gitti

GÜNCEL 24.04.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4050+ kez okundu.
 

Sarıkemerli kadınlar Çakırbeyli Pazarı’na gitti

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı ilçesinin Çakırbeyli Mahallesi’nde her Pazar günü kurulan organik semt pazarında panayır havası yaşanmaya devam ettiği, Sarıkemer’de yaşayan kadınlardan gelen talebi kırmayan Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Çakırbeyli Pazarı’na araç kaldırdığı bildirildi.

AYDIN- Çakrıbeyli Pazarı ve Sarıkemerli karınların pazara gidişiyle ilgili yapılan açıklamaya göre, her ürünü organik ve el emeği olan Çakırbeyli Pazarı’na talep artıyor. Aydın’ın birçok ilçesinden alışverişe gelen vatandaşlar, pazarda panayır havası yaşanmasına sebep oluyor. Bazı yerleşim yerlerine uzak kalan Çakırbeyli Pazarı’na gitmek isteyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan araç talebinde bulunuyor. Bu taleplere cevap veren Başkan Çerçioğlu, Sarıkemer’de yaşayan 60 kadını Çakırbeyli Pazarı’na götürdü. Pazarda hemen hemen tüm standları gezen Sarıkemerli kadınlar, Çakırbeyli’de güzel bir pazar geçirmenin keyfini yaşadı. Pazarda çilek, bal, patlıcan, domates, ceviz, künar, bazlama, çiçek, hamur işi, zeytin, peynir, yoğurt ve benzeri ürünler vatandaşların ve Sarıkemerli kadınların yoğun ilgisini çekti. Kendilerine bu hizmeti sunan ve bu pazarı görmelerine olanak sağlayan Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden kadınlar, “Her şey doğal. Gayet de hijyenik. Bu tür organik pazarların artmasını diliyoruz. Gazetelerde televizyonlarda görüyorduk. Şimdi bizzat geldik. Bize bu tür güzellikleri görmemizi sağlayan Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz. ‘Köy Pazarı’ her pazar Çakırbeyli’de vatandaşların hizmetine açık olacak. Herkesi buraya davet ediyoruz” diye konuştular
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı ilçesinin Çakırbeyli Mahallesi’nde her Pazar günü kurulan organik semt pazarında panayır havası yaşanmaya devam ettiği, Sarıkemer’de yaşayan kadınlardan gelen talebi kırmayan Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Çakırbeyli Pazarı’na araç kaldırdığı bildirildi.

AYDIN- Çakrıbeyli Pazarı ve Sarıkemerli karınların pazara gidişiyle ilgili yapılan açıklamaya göre, her ürünü organik ve el emeği olan Çakırbeyli Pazarı’na talep artıyor. Aydın’ın birçok ilçesinden alışverişe gelen vatandaşlar, pazarda panayır havası yaşanmasına sebep oluyor. Bazı yerleşim yerlerine uzak kalan Çakırbeyli Pazarı’na gitmek isteyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan araç talebinde bulunuyor. Bu taleplere cevap veren Başkan Çerçioğlu, Sarıkemer’de yaşayan 60 kadını Çakırbeyli Pazarı’na götürdü.

Pazarda hemen hemen tüm standları gezen Sarıkemerli kadınlar, Çakırbeyli’de güzel bir pazar geçirmenin keyfini yaşadı. Pazarda çilek, bal, patlıcan, domates, ceviz, künar, bazlama, çiçek, hamur işi, zeytin, peynir, yoğurt ve benzeri ürünler vatandaşların ve Sarıkemerli kadınların yoğun ilgisini çekti. Kendilerine bu hizmeti sunan ve bu pazarı görmelerine olanak sağlayan Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden kadınlar, “Her şey doğal. Gayet de hijyenik. Bu tür organik pazarların artmasını diliyoruz. Gazetelerde televizyonlarda görüyorduk. Şimdi bizzat geldik. Bize bu tür güzellikleri görmemizi sağlayan Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz. ‘Köy Pazarı’ her pazar Çakırbeyli’de vatandaşların hizmetine açık olacak. Herkesi buraya davet ediyoruz” diye konuştular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.