Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sarı: Ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir

SİYASET 24.07.2020 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3414+ kez okundu.
 

Sarı: Ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir

12 Temmuz 2020 tarihinde İncirliova İlçesinde yapılan İYİ Parti 2. Olağan Kongresinde 251 oy alan Dr. Süleyman Demirci, 225 oy alan mevcut başkan Cemal Sarı’yı geride bırakarak, İYİ Parti’nin Aydın İl Başkanı olmuştu.

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Olağan Kongresi ile ilgili İlçe Seçim Kurulu’na itirazda bulunan ancak talebi reddedilen Eski İl Başkanı Cemal Sarı ve yönetimi, bu kez Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) başvurdu. Bu olaylar yaşanırken eski Başkan Cemal Sarı ‘Sosyal Medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşımı İYİ Parti’ye gönül veren vatandaşlarda bir çok soruya neden oldu. Başkan Sarı paylaşımında şu ifadeleri yer verdi: “Değerli dostlar, 10 Aralık 2018 tarihinde almış olduğum Aydın İl Başkanlığı görevimiz 12 Temmuz 2020 tarihinde yaptığımız İl kongresinde son buldu. Çok şükür, bu süre içinde başta Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER olmak üzere, bize güven duyanların yüzlerini kara çıkarmadık. Aydın'da partimize tarihi başarılar sağladık. Bilen bilir, bilmeyende kendi bilir. Şimdi görevi devrederken, geçmiş dönemde görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum. Ancak, başarılarımızı anlama kapasitesi olmayanlar veya hazmedemeyenler, özellikle sosyal medyada, şahsımla ilgili kendi seviyesizliklerini yansıtan bir takım paylaşımlar yapmaktadırlar. Aydın dışından Aydın'a kadar, bu kadar yanlış insanın bize karşı kemkirmeleri de durduğumuz yerin doğru olduğunu göstermektedir. Çünkü abdestimizden şüphemiz yok. Bıyığımızda keramet arayıp, Türk Milliyetçiliğimize söz edenler Cemal Sarı’nın dava adamlığını sorgulamaya ne kapasiteniz yeter ne de çapınız. Türk Milliyetçiliği ve ömrümü vakfettiğim dava adamlığımın zekâtı bile topunuza fazla gelir. Gam yok diyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir.”
12 Temmuz 2020 tarihinde İncirliova İlçesinde yapılan İYİ Parti 2. Olağan Kongresinde 251 oy alan Dr. Süleyman Demirci, 225 oy alan mevcut başkan Cemal Sarı’yı geride bırakarak, İYİ Parti’nin Aydın İl Başkanı olmuştu.

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Olağan Kongresi ile ilgili İlçe Seçim Kurulu’na itirazda bulunan ancak talebi reddedilen Eski İl Başkanı Cemal Sarı ve yönetimi, bu kez Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) başvurdu. Bu olaylar yaşanırken eski Başkan Cemal Sarı ‘Sosyal Medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşımı İYİ Parti’ye gönül veren vatandaşlarda bir çok soruya neden oldu.

Başkan Sarı paylaşımında şu ifadeleri yer verdi:

“Değerli dostlar,

10 Aralık 2018 tarihinde almış olduğum Aydın İl Başkanlığı görevimiz 12 Temmuz 2020 tarihinde yaptığımız İl kongresinde son buldu.

Çok şükür, bu süre içinde başta Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER olmak üzere, bize güven duyanların yüzlerini kara çıkarmadık.

Aydın'da partimize tarihi başarılar sağladık.

Bilen bilir, bilmeyende kendi bilir.

Şimdi görevi devrederken, geçmiş dönemde görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum.

Ancak, başarılarımızı anlama kapasitesi olmayanlar veya hazmedemeyenler, özellikle sosyal medyada, şahsımla ilgili kendi seviyesizliklerini yansıtan bir takım paylaşımlar yapmaktadırlar.

Aydın dışından Aydın'a kadar, bu kadar yanlış insanın bize karşı kemkirmeleri de durduğumuz yerin doğru olduğunu göstermektedir.

Çünkü abdestimizden şüphemiz yok. Bıyığımızda keramet arayıp, Türk Milliyetçiliğimize söz edenler Cemal Sarı’nın dava adamlığını sorgulamaya ne kapasiteniz yeter ne de çapınız. Türk Milliyetçiliği ve ömrümü vakfettiğim dava adamlığımın zekâtı bile topunuza fazla gelir.

Gam yok diyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki, ardından kırk it havlamayan kurt, bozkurt değildir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.