Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sancar: Aydın'da daha güçlü bir imza atılacak

SİYASET 25.03.2019 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4133+ kez okundu.
 

Sancar: Aydın'da daha güçlü bir imza atılacak

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Aydınlılarla gurur duyduklarını söyledi

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Aydın'a gelen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'la birlikte Koçarlı'da vatandaşlar ve partililerle buluşarak güç birliği mesajı verdiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlara seslenen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Aydın'a geldiğinde, Aydın'da sosyal demokrasinin, Cumhuriyet ilkelerinin izini, hatırasını görmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Sözlerini, “Koçarlı ilçesinin bu güzel enerjisi beni çok heyecanlandırdı, duygulandırdı. Burada bulunmaktan çok mutluyum. CHP'nin marka olduğu Aydın'da imzamızı daha da güçlü atmamız lazım" şeklinde sürdüren Sancar'ın sözleri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Sancar, Koçarlı'da ve Aydın'da başta Özlem Çerçioğlu olmak üzere Millet İttifakı adaylarına olan yoğun ilginin de kendilerini çok mutlu ettiğini vurguladı. Geçen günlerde yaşanan deprem için Denizlilere tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çerçioğlu, Sancar'ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, önümüzdeki dönemde de Başkan Öztürk'le birlikte Koçarlı'ya yatırımların katlanarak artacağını söyledi. Buluşmada Başkan Çerçioğlu'na, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın yanı sıra CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın da eşlik etti.
CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Aydınlılarla gurur duyduklarını söyledi

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Aydın'a gelen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'la birlikte Koçarlı'da vatandaşlar ve partililerle buluşarak güç birliği mesajı verdiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlara seslenen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Aydın'a geldiğinde, Aydın'da sosyal demokrasinin, Cumhuriyet ilkelerinin izini, hatırasını görmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Sözlerini, “Koçarlı ilçesinin bu güzel enerjisi beni çok heyecanlandırdı, duygulandırdı. Burada bulunmaktan çok mutluyum. CHP'nin marka olduğu Aydın'da imzamızı daha da güçlü atmamız lazım" şeklinde sürdüren Sancar'ın sözleri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Sancar, Koçarlı'da ve Aydın'da başta Özlem Çerçioğlu olmak üzere Millet İttifakı adaylarına olan yoğun ilginin de kendilerini çok mutlu ettiğini vurguladı.

Geçen günlerde yaşanan deprem için Denizlilere tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çerçioğlu, Sancar'ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, önümüzdeki dönemde de Başkan Öztürk'le birlikte Koçarlı'ya yatırımların katlanarak artacağını söyledi.

Buluşmada Başkan Çerçioğlu'na, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın yanı sıra CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.