Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sanayicilerden Vali Köşger’e ziyaret

GÜNCEL (AA) - Anadolu Ajansı | 20.07.2017 - 19:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 5232+ kez okundu.
 

Sanayicilerden Vali Köşger’e ziyaret

ASTİM OSB Heyeti Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- ASTİM OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Halil Tavil, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Çelik, Denetim Kurulu Üyesi Bilal Pekgüzel ve ASTİM OSB Bölge Müdürü Erdem Bilgili, Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Maraş, ASTİM OSB’nin altyapı ve üstyapı yatırımları, OSB’de bulunan sanayi tesislerinin sektörel yapısı, istihdam bilgileri ile ASTİM OSB tarafından yürütülen, “Herkes İkinci Bir Şansı Hak Eder” isimli Avrupa Birliği Projesi ve Kalkınma Ajansı bünyesindeki ASTİM Sürekli Eğitim Merkezi Projeleri hakkında Vali Köşger’e bilgi verdi ve hayırlı olsun dileklerini sundu. Heyete ziyareti sebebi ile teşekkür eden Vali Köşger, ASTİM Sanayisini daha yakından tanımak istediğini belirterek daha sık bir araya geleceklerini, sanayi ve üretimde ilimizin daha da büyümesi için birlikte çalışacaklarını ifade ederek başarılar diledi.
ASTİM OSB Heyeti Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

AYDIN- ASTİM OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Halil Tavil, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Çelik, Denetim Kurulu Üyesi Bilal Pekgüzel ve ASTİM OSB Bölge Müdürü Erdem Bilgili, Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Maraş, ASTİM OSB’nin altyapı ve üstyapı yatırımları, OSB’de bulunan sanayi tesislerinin sektörel yapısı, istihdam bilgileri ile ASTİM OSB tarafından yürütülen, “Herkes İkinci Bir Şansı Hak Eder” isimli Avrupa Birliği Projesi ve Kalkınma Ajansı bünyesindeki ASTİM Sürekli Eğitim Merkezi Projeleri hakkında Vali Köşger’e bilgi verdi ve hayırlı olsun dileklerini sundu.

Heyete ziyareti sebebi ile teşekkür eden Vali Köşger, ASTİM Sanayisini daha yakından tanımak istediğini belirterek daha sık bir araya geleceklerini, sanayi ve üretimde ilimizin daha da büyümesi için birlikte çalışacaklarını ifade ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.