Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sanayi sitesinin imar planına onay

GÜNCEL 10.01.2018 - 17:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3638+ kez okundu.
 

Sanayi sitesinin imar planına onay

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi'nin imar planları onayladı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kanayan yarayı siyasete alet etmeden çözdük” dedi.

AYDIN- Didim Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısının ikinci birleşiminde 75. Yıl Sanayi Sitesi'nin planları oy çokluğuyla kabul edildi. Didim Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya DSP’li Mustafa Kıray katılmadı. Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen Amatör Spor Kulüplerine yapılacak maddi destek ele alındı. Binde 20 olan destek tutarının 2018 yılında 203 bin 352 TL olarak verileceği bildirilirken, karar oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise İmar Komisyonu’na sevk edilen Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ele alındı. Komisyon raporu sonrasında sanayi sitesinin plan notları ve dükkanların durumuyla ilgili olarak İmar Müdürü Öznur Gündoğdu bilgilendirmelerde bulundu. Maddeyle ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Bu iş çok uzun zamandır kanaya yaraydı; malumumuzca biliniyor. Bu sorunun bitmiş olmasını da asla ve asla siyaset konusu yapmak istemedik ve yapmadık. Mecliste grubu olan herkese teşekkür ediyorum Kimse siyasi malzeme yapmadı. Bugün biz bu olgunluğa eriştiğimiz için de mutluyum” dedi. Ardından oylama yapıldı. Oylamada MHP’li Onur Çağlar çekimser kalırken, karar oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise Didim Belediyesi’ne ait kreşin 2018 yılı ücreti belirlendi. Kreş ücreti KDV dahil 500 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Meclis Toplantısı sonrasında belediye önünde açıklama yapan Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Şahin, alınan karardan dolayı Didim Belediye Başkanı Atabay ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Esnafımız adına çok mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkürler” dedi.
Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi'nin imar planları onayladı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kanayan yarayı siyasete alet etmeden çözdük” dedi.

AYDIN- Didim Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısının ikinci birleşiminde 75. Yıl Sanayi Sitesi'nin planları oy çokluğuyla kabul edildi.

Didim Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya DSP’li Mustafa Kıray katılmadı. Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen Amatör Spor Kulüplerine yapılacak maddi destek ele alındı. Binde 20 olan destek tutarının 2018 yılında 203 bin 352 TL olarak verileceği bildirilirken, karar oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise İmar Komisyonu’na sevk edilen Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ele alındı. Komisyon raporu sonrasında sanayi sitesinin plan notları ve dükkanların durumuyla ilgili olarak İmar Müdürü Öznur Gündoğdu bilgilendirmelerde bulundu.

Maddeyle ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Bu iş çok uzun zamandır kanaya yaraydı; malumumuzca biliniyor. Bu sorunun bitmiş olmasını da asla ve asla siyaset konusu yapmak istemedik ve yapmadık. Mecliste grubu olan herkese teşekkür ediyorum Kimse siyasi malzeme yapmadı. Bugün biz bu olgunluğa eriştiğimiz için de mutluyum” dedi.

Ardından oylama yapıldı. Oylamada MHP’li Onur Çağlar çekimser kalırken, karar oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise Didim Belediyesi’ne ait kreşin 2018 yılı ücreti belirlendi. Kreş ücreti KDV dahil 500 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Meclis Toplantısı sonrasında belediye önünde açıklama yapan Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Şahin, alınan karardan dolayı Didim Belediye Başkanı Atabay ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Esnafımız adına çok mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkürler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.