Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sanayi sitesinde temizlik seferberliği

GÜNCEL 24.09.2019 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4310+ kez okundu.
 

Sanayi sitesinde temizlik seferberliği

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin, Aydın 3. Sanayi Sitesi’nde kapsamlı bir çevre temizlik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, temiz ve sağlıklı bir Efeler kenti için göreve geldiği günden bu yana yoğun çalışmalar gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla çalışma gerçekleştirildi. Kolları sıvayan Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın-İzmir Karayolu Mevkii’ndeki 3. Sanayi Sitesi’nde iş makineleri ve çevre temizlik personelinin katılımıyla yoğun bir temizlik ve bakım çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile yapılan temizlikte, bölgede çöp dağları haline gelmiş moloz yığınları kamyonlara yüklenerek sebep oldukları görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Sokaklar süpürüldü, çevre esnafının rahatsızlık nedeni çöpler toplandı. Efeler Belediyesi personelinin özenli çalışması sonucunda esnafın beklediği görünüme kavuşuldu.
Efeler Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin, Aydın 3. Sanayi Sitesi’nde kapsamlı bir çevre temizlik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, temiz ve sağlıklı bir Efeler kenti için göreve geldiği günden bu yana yoğun çalışmalar gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla çalışma gerçekleştirildi. Kolları sıvayan Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın-İzmir Karayolu Mevkii’ndeki 3. Sanayi Sitesi’nde iş makineleri ve çevre temizlik personelinin katılımıyla yoğun bir temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile yapılan temizlikte, bölgede çöp dağları haline gelmiş moloz yığınları kamyonlara yüklenerek sebep oldukları görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Sokaklar süpürüldü, çevre esnafının rahatsızlık nedeni çöpler toplandı. Efeler Belediyesi personelinin özenli çalışması sonucunda esnafın beklediği görünüme kavuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.