Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sanayi sitelerinin üst yapıları tamamlanıyor

GÜNCEL 27.09.2018 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3771+ kez okundu.
 

Sanayi sitelerinin üst yapıları tamamlanıyor

Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın sanayi sitelerinin üst ve alt yapılarıyla ilgili başlattıkları çalışmalar Küçük Sanayi Sitesi ile devam ediyor.

AYDIN- Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ile Oda Yönetim Kurulu Üyesi ve sanayi esnafı Ekrem Arslan ile birlikte küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafı ile sohbet eden Başkan Atabay, geçen aylarda yaptıkları toplantının neticesinde esnafa verdikleri sözü yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Yaz sezonu bitti, sizlere sanayimizin düzenlenmesi konusunda verdiğimiz sözler vardı; ilk adımı başlatıyoruz. Sanayinin bozuk olan yolları ile altyapıda yaşanan sıkıntıları Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte çözmek için çalışacağız. Buradaki sıkıntıları yerinde gördük. Kısa sürede sanayiyi kullanışlı ve sorunlarından arındırılmış halde tamamlayacağız” dedi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise, belediye ile ortaklaşa yaptıkları sanayi sitelerinin sorunlarının çözümünde ilk olarak 1. Sanayi Sitesi’nin sorununun çözdüklerini belirterek, “Küçük sanayi sitemiz için de belediye başkanımızla görüşmeler yaptık. Esnafımızla toplantılar düzenledik. Sezon bitince de belediyemiz çalışmalara başladı. İnşallah kısa sürede burası da güzel hale gelecek. Bu süreçte bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz. Esnafımızda durumdan memnun. Bu tür işbirlikleri güzel sonuçları doğuruyor” dedi.
Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın sanayi sitelerinin üst ve alt yapılarıyla ilgili başlattıkları çalışmalar Küçük Sanayi Sitesi ile devam ediyor.

AYDIN- Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ile Oda Yönetim Kurulu Üyesi ve sanayi esnafı Ekrem Arslan ile birlikte küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Sanayi esnafı ile sohbet eden Başkan Atabay, geçen aylarda yaptıkları toplantının neticesinde esnafa verdikleri sözü yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Yaz sezonu bitti, sizlere sanayimizin düzenlenmesi konusunda verdiğimiz sözler vardı; ilk adımı başlatıyoruz. Sanayinin bozuk olan yolları ile altyapıda yaşanan sıkıntıları Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte çözmek için çalışacağız. Buradaki sıkıntıları yerinde gördük. Kısa sürede sanayiyi kullanışlı ve sorunlarından arındırılmış halde tamamlayacağız” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise, belediye ile ortaklaşa yaptıkları sanayi sitelerinin sorunlarının çözümünde ilk olarak 1. Sanayi Sitesi’nin sorununun çözdüklerini belirterek, “Küçük sanayi sitemiz için de belediye başkanımızla görüşmeler yaptık. Esnafımızla toplantılar düzenledik. Sezon bitince de belediyemiz çalışmalara başladı. İnşallah kısa sürede burası da güzel hale gelecek. Bu süreçte bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz. Esnafımızda durumdan memnun. Bu tür işbirlikleri güzel sonuçları doğuruyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.