Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sanatçılardan Kuşadası Belediye Başkanı Günel’e büyük destek

GÜNCEL 15.05.2019 - 17:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4400+ kez okundu.
 

Sanatçılardan Kuşadası Belediye Başkanı Günel’e büyük destek

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, 13 Mayıs’ta twitter hesabından duyurduğu Kuşadası’ndaki fayton faaliyetinin son bulduğuna ilişkin kararına, sanatçı ve hayvanseverlerden destek ve tebrik mesajları yağdı.

AYDIN- “Her bir hemşehrimin hakkını nasıl koruyor ve kolluyorsam hayvanlarımızın da haklarına ve canlarına sahip çıkacağım” açıklaması ile hayvanseverlerin gönlünde taht kuran Başkan Ömer Günel, “Sanatçılarımızdan ve hayvanseverlerimizden gelen destek mesajları bizleri çok mutlu etti. Uzun yıllardır bu konu ile ilgili bir hassasiyetim vardı ama yetkim olmadığı için rahatsızlığımı yetkililer ile paylaşmaktan başka elimden gelen bir şey yoktu. 31 Mart’ta belediye başkanı olarak Kuşadası halkı bana yetkiyi verir vermez konuyu gündeme alarak harekete geçtik. Sahipsiz ve sahipli hayvanlarımız ile ilgili daha pek çok radikal projemiz var. Zaman içinde bunların hepsini bir bir uygulamaya başlayacağız” dedi. DESTEK MESAJLARINDAN BAZILARI Doğa Rutkay; “Duyduğum en güzel şey bugün. Dilerim tüm belediyeler sizden örnek alsın! Bizleri bu acı haberlerden uzaklaştırsın! Tüm canlılarımızın dili kanadı olsunlar.” Şevval Sam; “Ömer Başkanım sizinle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Tüm belediyelerden aynı hassasiyeti bekliyoruz.” Merve Oflaz: “Baş tacısınız.” Demet Akalın: “Ay başkan gibi başkan helal.” Ezgi Mola, haberi Instagram hikayesinde paylaşarak, “Helal olsun Başkan. Darısı İzmir ve Adalar’a.” Oyuncu Burcu Biricik de Ezgi Mola’nın paylaşımını Instagram hikayesinde paylaşarak destek verdi. Leman Sam: “Tebrikler Başkan var olun. Şimdi Erdem Gül’den böyle bir hayırlı hamle bekliyorum, Adalardaki fayton mafyasıyla başa çıkar umarım, hepsini temizlemek gerek Adalardan.” Murat Dalkılıç: “Ne güzel yapmışsınız başkanım.” Oyuncu Behzat Uygur: “Tebrikler şahane bir karar.” Hayvan hakları savunucusu Masum Gözler; “Öncü olması ve tüm ülkemde faytonların kaldırılması temennisiyle.” Oyuncu Eda Ece ve Selin Şekerci de Ömer Günel’in Kuşadası’nda faytonların son bulması ile ilgili duyurusuna, Şevval Sam’ın destek tweet’ini kendi sayfalarından paylaşarak destek verdiler. Sosyal medya fenomeni Odun Herif: “Kucaklıyoruz.” Haçiko Derneği: “Tebrikler sayın başkan. Şefkatiniz için tebriklerimizle.” yorumları ile paylaştılar. Cengiz Semercioğlu, Hande Yener, Barış Atay, Cenk Eren ve daha pek çok sanatçı Ömer Günel’in bu paylaşımını kendi hesaplarında paylaştılar.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, 13 Mayıs’ta twitter hesabından duyurduğu Kuşadası’ndaki fayton faaliyetinin son bulduğuna ilişkin kararına, sanatçı ve hayvanseverlerden destek ve tebrik mesajları yağdı.

AYDIN- “Her bir hemşehrimin hakkını nasıl koruyor ve kolluyorsam hayvanlarımızın da haklarına ve canlarına sahip çıkacağım” açıklaması ile hayvanseverlerin gönlünde taht kuran Başkan Ömer Günel, “Sanatçılarımızdan ve hayvanseverlerimizden gelen destek mesajları bizleri çok mutlu etti. Uzun yıllardır bu konu ile ilgili bir hassasiyetim vardı ama yetkim olmadığı için rahatsızlığımı yetkililer ile paylaşmaktan başka elimden gelen bir şey yoktu. 31 Mart’ta belediye başkanı olarak Kuşadası halkı bana yetkiyi verir vermez konuyu gündeme alarak harekete geçtik. Sahipsiz ve sahipli hayvanlarımız ile ilgili daha pek çok radikal projemiz var. Zaman içinde bunların hepsini bir bir uygulamaya başlayacağız” dedi.

DESTEK MESAJLARINDAN BAZILARI

Doğa Rutkay; “Duyduğum en güzel şey bugün. Dilerim tüm belediyeler sizden örnek alsın! Bizleri bu acı haberlerden uzaklaştırsın! Tüm canlılarımızın dili kanadı olsunlar.”

Şevval Sam; “Ömer Başkanım sizinle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Tüm belediyelerden aynı hassasiyeti bekliyoruz.”

Merve Oflaz: “Baş tacısınız.”

Demet Akalın: “Ay başkan gibi başkan helal.”

Ezgi Mola, haberi Instagram hikayesinde paylaşarak, “Helal olsun Başkan. Darısı İzmir ve Adalar’a.” Oyuncu Burcu Biricik de Ezgi Mola’nın paylaşımını Instagram hikayesinde paylaşarak destek verdi.

Leman Sam: “Tebrikler Başkan var olun. Şimdi Erdem Gül’den böyle bir hayırlı hamle bekliyorum, Adalardaki fayton mafyasıyla başa çıkar umarım, hepsini temizlemek gerek Adalardan.”

Murat Dalkılıç: “Ne güzel yapmışsınız başkanım.”

Oyuncu Behzat Uygur: “Tebrikler şahane bir karar.”

Hayvan hakları savunucusu Masum Gözler; “Öncü olması ve tüm ülkemde faytonların kaldırılması temennisiyle.”

Oyuncu Eda Ece ve Selin Şekerci de Ömer Günel’in Kuşadası’nda faytonların son bulması ile ilgili duyurusuna, Şevval Sam’ın destek tweet’ini kendi sayfalarından paylaşarak destek verdiler.

Sosyal medya fenomeni Odun Herif: “Kucaklıyoruz.”

Haçiko Derneği: “Tebrikler sayın başkan. Şefkatiniz için tebriklerimizle.” yorumları ile paylaştılar.

Cengiz Semercioğlu, Hande Yener, Barış Atay, Cenk Eren ve daha pek çok sanatçı Ömer Günel’in bu paylaşımını kendi hesaplarında paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.