Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sanat Müziği Konseri’ne büyük ilgi

MAGAZİN 12.12.2019 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 7352+ kez okundu.
 

Sanat Müziği Konseri’ne büyük ilgi

Germencik Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu Konseri’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

AYDIN- Germencik Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli meslek gruplarından müzisyenlerin oluşturduğu Germencik’te faaliyet gösteren Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu’nun Türk Müziğine damga vurmuş ünlü grupların en seçkin eserlerini seslendirdiği konser büyük beğeni topladı. Şef Yasin Alper Yeler yönetiminde gerçekleşen konser Germencik Belediyesi Konferans Salonunu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara müzik dolu keyifli bir akşam yaşattı. “Sanata Ve Sanatçıya Desteğimiz Sonsuz” Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu Konseri’ne katılan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, sanata ve sanatçıya desteklerinin tam olduğunu ifade etti. Başkan Öndeş, “Atöyle 7 Sanat Merkezi Müzik Topluluğu, kıymetli hocamız bizlere Yasin Alper Yeler yönetiminde güzel bir akşam yaşattı. Başta Sayın Yeler olmak üzere müzik topluluğunun kıymetli üyeleri ve konsere teşrif eden herkese teşekkür ederim. Germencik Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya desteğimiz sonsuzdur” dedi.
Germencik Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu Konseri’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

AYDIN- Germencik Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çeşitli meslek gruplarından müzisyenlerin oluşturduğu Germencik’te faaliyet gösteren Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu’nun Türk Müziğine damga vurmuş ünlü grupların en seçkin eserlerini seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.

Şef Yasin Alper Yeler yönetiminde gerçekleşen konser Germencik Belediyesi Konferans Salonunu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara müzik dolu keyifli bir akşam yaşattı.

“Sanata Ve Sanatçıya Desteğimiz Sonsuz”

Atölye 7 Sanat Müzik Topluluğu Konseri’ne katılan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, sanata ve sanatçıya desteklerinin tam olduğunu ifade etti. Başkan Öndeş, “Atöyle 7 Sanat Merkezi Müzik Topluluğu, kıymetli hocamız bizlere Yasin Alper Yeler yönetiminde güzel bir akşam yaşattı. Başta Sayın Yeler olmak üzere müzik topluluğunun kıymetli üyeleri ve konsere teşrif eden herkese teşekkür ederim. Germencik Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya desteğimiz sonsuzdur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.