Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şampiyonluk şarkısı eşiliğinde sabah kahvaltısı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 25.01.2015 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2965+ kez okundu.
 

Şampiyonluk şarkısı eşiliğinde sabah kahvaltısı

Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk müziği eşliğinde Park lokantasında, Ektirli mahalle muhtarı Hasan Aydoğdu tarafından kahvaltıda buluştular.

Yeni Ufuk Aziz Özden Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk müziği eşliğinde Park lokantasında, Ektirli mahalle muhtarı Hasan Aydoğdu tarafından kahvaltıda buluştular. Kahvaltıya Karpuzlu Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Tuğrul Ozan, Kulüp Başkanı Tuncer Erten, İş adamı Metin Yalçınkaya ve antrenör Yüksel Çelimli, tüm futbolcular, Alinda 84 taraftar gurubu katıldı. Aydınlı Ressam ve sanatçı Eşref Gülpınar Karpuzlu Alinda şehir stadın oynanacak olan Kardeşköy maçı öncesinde sabah kalhvatısında hazırladığı Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk şarkısını tüm futbolcularla beraber söyledi. Gülpınar; “ Geçmiş yıılarda Karpuzluda top koşturan arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar ancak, Başkanımız Tuğrul Ozan ve Kulüp Başkanı Tuncer Erten’in, yönetimin, futbolcuların katkısıyla çok güzek bir hava yakalandı. Çok azda katkıda bulunmak için hazırlık yapmaya başladım biraz tereddütüm vardı, konu hakkında Başkan Tuğrul Ozan bilgi verdim, iyi olduğunu düşünüyorum. Karpuzlu hemşerilerimde fikirlerine alarak beyeni topladı. Karpuzlu Belediyespor yönetim kurulundan, teknik kadroya ve tüm futbolculara teşekkür ediyorum” dedi. Karpuzlu Belediye Başkanı  ve Onursal Başkanı Tuğrul Ozan; seçimden buyana her alanda hizmet etmeye çalıştık, spor alanında da hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirdik. Güçlü bir takım oluşturduk. Nasip olursa inşallah şampiyonluğu alacağız. Futbolcularımız ve taraftarlarımızında motive olması gerek Eşref abimiz ilçemizn yetiştirdiği sanatçı süpriz yaptı. Karpuzluluya yakışan ve sanatını konuşturarak güzel bir eseri ortaya koydu. Yazmış olduğumuz bu tarihte Eşref abimiz yerini almış oldu” dedi.
Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk müziği eşliğinde Park lokantasında, Ektirli mahalle muhtarı Hasan Aydoğdu tarafından kahvaltıda buluştular.

Yeni Ufuk Aziz Özden

Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk müziği eşliğinde Park lokantasında, Ektirli mahalle muhtarı Hasan Aydoğdu tarafından kahvaltıda buluştular.

Kahvaltıya Karpuzlu Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Tuğrul Ozan, Kulüp Başkanı Tuncer Erten, İş adamı Metin Yalçınkaya ve antrenör Yüksel Çelimli, tüm futbolcular, Alinda 84 taraftar gurubu katıldı.

Aydınlı Ressam ve sanatçı Eşref Gülpınar Karpuzlu Alinda şehir stadın oynanacak olan Kardeşköy maçı öncesinde sabah kalhvatısında hazırladığı Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk şarkısını tüm futbolcularla beraber söyledi.

Gülpınar; “ Geçmiş yıılarda Karpuzluda top koşturan arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar ancak, Başkanımız Tuğrul Ozan ve Kulüp Başkanı Tuncer Erten’in, yönetimin, futbolcuların katkısıyla çok güzek bir hava yakalandı. Çok azda katkıda bulunmak için hazırlık yapmaya başladım biraz tereddütüm vardı, konu hakkında Başkan Tuğrul Ozan bilgi verdim, iyi olduğunu düşünüyorum. Karpuzlu hemşerilerimde fikirlerine alarak beyeni topladı. Karpuzlu Belediyespor yönetim kurulundan, teknik kadroya ve tüm futbolculara teşekkür ediyorum” dedi.

Karpuzlu Belediye Başkanı  ve Onursal Başkanı Tuğrul Ozan; seçimden buyana her alanda hizmet etmeye çalıştık, spor alanında da hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirdik. Güçlü bir takım oluşturduk. Nasip olursa inşallah şampiyonluğu alacağız. Futbolcularımız ve taraftarlarımızında motive olması gerek Eşref abimiz ilçemizn yetiştirdiği sanatçı süpriz yaptı. Karpuzluluya yakışan ve sanatını konuşturarak güzel bir eseri ortaya koydu. Yazmış olduğumuz bu tarihte Eşref abimiz yerini almış oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.