Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şampiyonlara ödül Alıcık’tan

SPOR 07.11.2017 - 09:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2371+ kez okundu.
 

Şampiyonlara ödül Alıcık’tan

Satranç şampiyonları ödüllerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’tan aldı.

AYDIN- Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası galipleri ödüllerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı. Cumhuriyet Bayramı Nazilli 2017 Satranç Turnuvası 04-05 Kasım 2017 tarihlerinde Nazilli Belediyesi Enver Yetkiler Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Nazilli Belediyesi’nin katkıları ile görkemli ve coşkulu bir şekilde tamamlanan turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Nazilli Satranç İlçe Temsilciliği iş birliği ve Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen turnuvaya üç kategoride toplamda 103 sporcu katıldı. Nazilli Satranç İlçe Temsilcisi Mesut Sevinç, yarışmalara İzmir, Denizli, Aydın’dan katılımların olduğunu, ama çoğunluğunu Nazillili gençlerin oluşturduğunu belirtti. Nazilli’de satrancın yaygınlaşıp sevilmesi için çalıştıklarını bunda da belediye başkanının sınırsız desteğinin çok faydasını gördüklerini belirten Sevinç turnuva sonunda ödül törenine katılarak sporculara ödüllerini bizzat kendisi veren Belediye başkanı Haluk Alıcık’a katılımlarından dolayı teşekkür etti. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur 7-8-9 yaş kategorisi, 10-11-12 yaş kategorisi ve 13 yaş ve daha büyük yaş kategorisinde yarışarak ödül almaya hak kazananlara başarılarının devamını dileyen Başkan Alıcık, turnuvaya katılan tüm sporcuları da ayrıca kutladı. Alıcık, 11-12 Kasım 2017 tarihinde Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda yapılacak olan Atatürk Haftası Satranç Turnuvası’na da tüm satranç sporcularını beklediklerini belirterek Sağlam kafa sağlam vücutta, sağlam vücudun da sağlam kafada olduğunu söyledi. Ödüller sahiplerini buldu   Üç Kategoride ilk Üç’e giren sporcuların isimleri şöyle;   7-8-9 yaş kategorisinde;   1-Günebakan Yunus Emre   2-İçdeş Rüzgâr   3-Karaca Muhammed Tuğra   10-11-12 yaş kategorisinde;   1-Üçkan Yağız   2-Gündoğdu İpek Su   3-Özsoy Ahmet Faruk   13 yaş ve daha büyük yaş kategorisinde;   1-Acar Eren   2-Tunçbilek Kerem   3-Günay Özcan
Satranç şampiyonları ödüllerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’tan aldı.

AYDIN- Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası galipleri ödüllerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.

Cumhuriyet Bayramı Nazilli 2017 Satranç Turnuvası 04-05 Kasım 2017 tarihlerinde Nazilli Belediyesi Enver Yetkiler Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Nazilli Belediyesi’nin katkıları ile görkemli ve coşkulu bir şekilde tamamlanan turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Nazilli Satranç İlçe Temsilciliği iş birliği ve Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen turnuvaya üç kategoride toplamda 103 sporcu katıldı. Nazilli Satranç İlçe Temsilcisi Mesut Sevinç, yarışmalara İzmir, Denizli, Aydın’dan katılımların olduğunu, ama çoğunluğunu Nazillili gençlerin oluşturduğunu belirtti. Nazilli’de satrancın yaygınlaşıp sevilmesi için çalıştıklarını bunda da belediye başkanının sınırsız desteğinin çok faydasını gördüklerini belirten Sevinç turnuva sonunda ödül törenine katılarak sporculara ödüllerini bizzat kendisi veren Belediye başkanı Haluk Alıcık’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur

7-8-9 yaş kategorisi, 10-11-12 yaş kategorisi ve 13 yaş ve daha büyük yaş kategorisinde yarışarak ödül almaya hak kazananlara başarılarının devamını dileyen Başkan Alıcık, turnuvaya katılan tüm sporcuları da ayrıca kutladı. Alıcık, 11-12 Kasım 2017 tarihinde Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda yapılacak olan Atatürk Haftası Satranç Turnuvası’na da tüm satranç sporcularını beklediklerini belirterek Sağlam kafa sağlam vücutta, sağlam vücudun da sağlam kafada olduğunu söyledi.

Ödüller sahiplerini buldu

  Üç Kategoride ilk Üç’e giren sporcuların isimleri şöyle;

  7-8-9 yaş kategorisinde;

  1-Günebakan Yunus Emre

  2-İçdeş Rüzgâr

  3-Karaca Muhammed Tuğra

  10-11-12 yaş kategorisinde;

  1-Üçkan Yağız

  2-Gündoğdu İpek Su

  3-Özsoy Ahmet Faruk

  13 yaş ve daha büyük yaş kategorisinde;

  1-Acar Eren

  2-Tunçbilek Kerem

  3-Günay Özcan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.