Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şampiyon takıma haciz geldi

SPOR 11.09.2015 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3062+ kez okundu.
 

Şampiyon takıma haciz geldi

Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'ya haciz geldi.

Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'ya, eski oyuncusu Ceyhun Altay'a ödenmeyen ücret nedeniyle haciz geldi. "ÖNCEDEN BİLGİ VERİLMEDİ" Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'ya eski oyuncusu Ceyhun Altay'ın ödemeleriyle ilgili getirilen transfer yasağına konu olan ödemelerle ilgili saat 13.30'da haciz işlemi başlatıldı. Ceyhun Altay'ın avukatı Emrah Aktürk, "Kulüpten tarafımıza kimse ulaşmadığı gibi, kimse ödeme konusunda tarafımıza bilgi de vermedi" dedi. "MÜVEKKİLİMİN HAK ETTİĞİ ÜCRETİN ÖDENMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ" Avukat Emrah Aktürk, "Lig şampiyonu olmuş bir kulübümüzü böyle mağdur etmek istemezdik ama müvekkilim olan Ceyhun Altay çok ağır maddi zorluklar ve mağduriyetler yaşamaktadır. Bu sebeple; bütün kanuni yolları kullanarak, müvekkilimin hak ettiği ücretin ödenmesini sağlayacağız" diye konuştu.
Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'ya haciz geldi.

Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'ya, eski oyuncusu Ceyhun Altay'a ödenmeyen ücret nedeniyle haciz geldi.

"ÖNCEDEN BİLGİ VERİLMEDİ"

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'ya eski oyuncusu Ceyhun Altay'ın ödemeleriyle ilgili getirilen transfer yasağına konu olan ödemelerle ilgili saat 13.30'da haciz işlemi başlatıldı. Ceyhun Altay'ın avukatı Emrah Aktürk, "Kulüpten tarafımıza kimse ulaşmadığı gibi, kimse ödeme konusunda tarafımıza bilgi de vermedi" dedi.

"MÜVEKKİLİMİN HAK ETTİĞİ ÜCRETİN ÖDENMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ"

Avukat Emrah Aktürk, "Lig şampiyonu olmuş bir kulübümüzü böyle mağdur etmek istemezdik ama müvekkilim olan Ceyhun Altay çok ağır maddi zorluklar ve mağduriyetler yaşamaktadır. Bu sebeple; bütün kanuni yolları kullanarak, müvekkilimin hak ettiği ücretin ödenmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.