Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şampiyon develer Didim arenasında olacak

SPOR 06.12.2017 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1868+ kez okundu.
 

Şampiyon develer Didim arenasında olacak

Didim Belediyesi'nin geleneksel hale gelen 7. Deve Güreşleri Festivali 10 Aralık 2016 Pazar günü yapılacak.

AYDIN- Didim’de bu yıl 7. düzenlenecek ve Didim Belediyespor yararına gerçekleştirilecek olan Didim Deve güreşleri 10 Aralık Pazar günü Akyeniköy dalyan mevkiinde gerçekleştirilecek. Bu yıl ki Tertip Komisyonunda Ali Çağlar, Evren Erbudak, Cezmi Arslan ve Ulaş Karakaya’nın görev alırken 120 devenin katılacağı güreşlerde elde edilecek gelir de Didim Belediyespor’a aktarılacak. Tertip Komitesinde yer alan ve aynı zamanda Didim Belediyespor Kulüp Başkanı olan Cezmi Arslan ise Deve güreşlerinin Ege bölgesinin kültürü olduğunu ve bu kültüründe Didim’de yaşatıldığını söyledi. Bu yılki güreşlerin hava şartlarının müsaade etmesi durumunda güzel olacağını belirterek tüm Didimlileri ve güreş severleri Didim’e davet etti. Didim’deki deve güreşlerinin biletleri 20 TL olarak belirlendi.
Didim Belediyesi'nin geleneksel hale gelen 7. Deve Güreşleri Festivali 10 Aralık 2016 Pazar günü yapılacak.

AYDIN- Didim’de bu yıl 7. düzenlenecek ve Didim Belediyespor yararına gerçekleştirilecek olan Didim Deve güreşleri 10 Aralık Pazar günü Akyeniköy dalyan mevkiinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl ki Tertip Komisyonunda Ali Çağlar, Evren Erbudak, Cezmi Arslan ve Ulaş Karakaya’nın görev alırken 120 devenin katılacağı güreşlerde elde edilecek gelir de Didim Belediyespor’a aktarılacak.

Tertip Komitesinde yer alan ve aynı zamanda Didim Belediyespor Kulüp Başkanı olan Cezmi Arslan ise Deve güreşlerinin Ege bölgesinin kültürü olduğunu ve bu kültüründe Didim’de yaşatıldığını söyledi. Bu yılki güreşlerin hava şartlarının müsaade etmesi durumunda güzel olacağını belirterek tüm Didimlileri ve güreş severleri Didim’e davet etti. Didim’deki deve güreşlerinin biletleri 20 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.