Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Samos'dan yükselen alevler Kuşadası’ndan görüldü

EKONOMİ 09.07.2016 - 00:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3660+ kez okundu.
 

Samos'dan yükselen alevler Kuşadası’ndan görüldü

Samos Adası’nda çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alındı

Yunanistan’ın Samos Adası’nda çıkan orman yangınından yükselen alevler Kuşadası’ndan gözlendi. Öğleden sonra başlayan yangın kısmen kontrol altına alındı. Kuşadası’nın tam karşısında bulunan Yunanistan’ın Türkiye’ye en yakın merkezi Samos Adası’nda dün saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangın çıktı. Samos Adası’nın merkezi Vathi ile Mytilinioi köyü arasında kalan bölgede başlayan rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Giderek şiddetlenen yangına 4 uçakla havadan müdahale edildi. Yangın akşam saatlerinde kısmen kontrol altına alınabildi. Samos Adası’ndan yükselen alevler, Kuşadası Körfezi’den de çok net bir şekilde görülebildi. Bayram tatili nedeniyle çok sayıda Türk’ün feribotla Samos Adası’nda gittikleri öğrenildi. Yangına uzak mesafede bulunan otellerde kalan Türklerin sağlık durumları veya yangından etkilenip etkilenmedikleri yönünde henüz bir açıklama yapılmadı.
Samos Adası’nda çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alındı

Yunanistan’ın Samos Adası’nda çıkan orman yangınından yükselen alevler Kuşadası’ndan gözlendi. Öğleden sonra başlayan yangın kısmen kontrol altına alındı.

Kuşadası’nın tam karşısında bulunan Yunanistan’ın Türkiye’ye en yakın merkezi Samos Adası’nda dün saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangın çıktı. Samos Adası’nın merkezi Vathi ile Mytilinioi köyü arasında kalan bölgede başlayan rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Giderek şiddetlenen yangına 4 uçakla havadan müdahale edildi. Yangın akşam saatlerinde kısmen kontrol altına alınabildi.

Samos Adası’ndan yükselen alevler, Kuşadası Körfezi’den de çok net bir şekilde görülebildi. Bayram tatili nedeniyle çok sayıda Türk’ün feribotla Samos Adası’nda gittikleri öğrenildi. Yangına uzak mesafede bulunan otellerde kalan Türklerin sağlık durumları veya yangından etkilenip etkilenmedikleri yönünde henüz bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.