Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Samanlık yandı

ASAYİŞ 23.03.2018 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4194+ kez okundu.
 

Samanlık yandı

Kaynak makinasından çıkan kıvılcım samanlığı yaktı

AYDIN - Aydın’ın Karacasu ilçesinde kaynak makinasıyla yapılan çalışma esnasında kıvılcımların sıçraması üzerine çıkan yangında 150 balya saman ve 600 kilo buğday zarar gördü. Yangın, Karacasu’ya bağlı Geyre Mahallesi Dörtyol Mevki 13. Sokak 8 numarada meydana geldi. Bir şahsa ait evde çıkan yangın, küçükbaş ve büyükbaş hayvanların bulunduğu tentenin altındaki samanlıkta çıktı. Yangında 150 balya saman, 10 çuvaldan oluşan 600 kilo buğday ve iki çuval arpa zarar gördü. Yangının büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için demirden çit yaparken kaynak makinesinden çıkan kıvılcım sonucu meydana geldiği öğrenildi. Hayvanlar kurtarıldı Yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi Karacasu ekipleri tarafından söndürülürken samanlar içten içe yanmaya uzun süre devam etti. Bahçenin bitişindeki evde ve samanların konulduğu tentenin altında bulunan hayvanların zarar görmeden kurtarılması ise daha büyük bir zararı önledi.
Kaynak makinasından çıkan kıvılcım samanlığı yaktı

AYDIN - Aydın’ın Karacasu ilçesinde kaynak makinasıyla yapılan çalışma esnasında kıvılcımların sıçraması üzerine çıkan yangında 150 balya saman ve 600 kilo buğday zarar gördü.

Yangın, Karacasu’ya bağlı Geyre Mahallesi Dörtyol Mevki 13. Sokak 8 numarada meydana geldi. Bir şahsa ait evde çıkan yangın, küçükbaş ve büyükbaş hayvanların bulunduğu tentenin altındaki samanlıkta çıktı. Yangında 150 balya saman, 10 çuvaldan oluşan 600 kilo buğday ve iki çuval arpa zarar gördü. Yangının büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için demirden çit yaparken kaynak makinesinden çıkan kıvılcım sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Hayvanlar kurtarıldı

Yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi Karacasu ekipleri tarafından söndürülürken samanlar içten içe yanmaya uzun süre devam etti. Bahçenin bitişindeki evde ve samanların konulduğu tentenin altında bulunan hayvanların zarar görmeden kurtarılması ise daha büyük bir zararı önledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.