Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Saman yüküyle yan yattı

ASAYİŞ 05.03.2018 - 17:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3646+ kez okundu.
 

Saman yüküyle yan yattı

Aydın’da saman yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu samanlar yola saçılırken, yol kısmi olarak trafiğe kapandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre Aydın’ın Germencik ilçe sınırları içinde seyir halinde bulunan 68 BK 308 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen saman yüklü tır yan yatarak devrildi. TIR’ın devrilmesi ile dorsede bulunan samanlar yola saçıldı. Emniyet güçleri olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldı. Yola devrilen saman paketleri forklift yardımı ile başka bir kamyona yüklendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’da saman yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu samanlar yola saçılırken, yol kısmi olarak trafiğe kapandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre Aydın’ın Germencik ilçe sınırları içinde seyir halinde bulunan 68 BK 308 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen saman yüklü tır yan yatarak devrildi. TIR’ın devrilmesi ile dorsede bulunan samanlar yola saçıldı. Emniyet güçleri olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldı. Yola devrilen saman paketleri forklift yardımı ile başka bir kamyona yüklendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.