Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Saliha nine geçit istiyor

EKONOMİ 22.09.2015 - 04:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3078+ kez okundu.
 

Saliha nine geçit istiyor

Aydın-Çine Karayolu'nun orta refüjüne çekilen demir nedeniyle yolun karşısına emekleyerek geçmek zorunda kalan 77 yaşındaki Saliha Yavaş yetkililerden yardım istiyor.

Saliha nine, yol karşısına büyük meşakkatle geçiyor Hallaçlar Mahallesi'ni ortadan bölen Aydın-Muğla Karayolu demir refüj nedeniyle özellikle mahallenin yaşlıları karşıya geçmek büyük zorluk yaşıyor. Hallaçlar Mahallesi'nde ikamet eden Saliha Yavaş (77), "Tarla işi veya komşu ziyaretleri gibi nedenlerden dolayı her gün karşıdan karşıya geçmek zorundayız. 3 sene önce bu yolun ortasına demir çektiler, bu yoldan kamyon, otobüs gibi bir sürü araç geçiyor. Biz de bu yaşımızda demirleri geçmek zorundayız. Bazen emekleyerek bazen üstünden bir şekilde geçiyoruz. Ancak bu işkence haline geldi. Daha önceden başvuru yaptık ama daha cevap gelmedi. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Buraya alt veya üst geçit yapsınlar" diye konuştu.
Aydın-Çine Karayolu'nun orta refüjüne çekilen demir nedeniyle yolun karşısına emekleyerek geçmek zorunda kalan 77 yaşındaki Saliha Yavaş yetkililerden yardım istiyor.

Saliha nine, yol karşısına büyük meşakkatle geçiyor

Hallaçlar Mahallesi'ni ortadan bölen Aydın-Muğla Karayolu demir refüj nedeniyle özellikle mahallenin yaşlıları karşıya geçmek büyük zorluk yaşıyor. Hallaçlar Mahallesi'nde ikamet eden Saliha Yavaş (77), "Tarla işi veya komşu ziyaretleri gibi nedenlerden dolayı her gün karşıdan karşıya geçmek zorundayız. 3 sene önce bu yolun ortasına demir çektiler, bu yoldan kamyon, otobüs gibi bir sürü araç geçiyor. Biz de bu yaşımızda demirleri geçmek zorundayız. Bazen emekleyerek bazen üstünden bir şekilde geçiyoruz. Ancak bu işkence haline geldi. Daha önceden başvuru yaptık ama daha cevap gelmedi. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Buraya alt veya üst geçit yapsınlar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.