Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Saldırıda yaralanan genç kurtarılamadı

ASAYİŞ 22.12.2019 - 13:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2537+ kez okundu.
 

Saldırıda yaralanan genç kurtarılamadı

Aydın'ın Söke İlçesi’nde, yaşanan silahlı saldırıda yaralanan Ferit Can Şimşek hayatını kaybetti.

AYDIN - Olay, Söke Otogarı’nda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir otomobile kurşun yağdırdı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Saldırıda ağır yaralanan Ferit Can Şimşek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaya karıştıkları iddia edilen 10 kişi ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.
Aydın'ın Söke İlçesi’nde, yaşanan silahlı saldırıda yaralanan Ferit Can Şimşek hayatını kaybetti.

AYDIN - Olay, Söke Otogarı’nda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, bir otomobile kurşun yağdırdı. Saldırıda 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Saldırıda ağır yaralanan Ferit Can Şimşek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olaya karıştıkları iddia edilen 10 kişi ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.