Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Saklandığı evde yakalandı

ASAYİŞ 11.02.2019 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3050+ kez okundu.
 

Saklandığı evde yakalandı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan uyuşturucu zanlısının, polisin saklandığı eve düzenlediği eve düzenlenen operasyonla yakalanarak ceza evine gönderildiği bildirildi.

AYDIN–Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında yapılan çok yönlü çalışmalarda; uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlaması ile aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S. G’nin (32) Davutlar Mahallesi’ndeki bir sitede bulunan yazlıkta sakladığı tespit edildi. Zanlının yakalanması için yapılan çalışmalarda, site çevresinde ve evin etrafında güvenlik tedbirleri alındıktan sonra eve operasyon düzenlendi. S. G., yapılan operasyon sonucu saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adlı makamlara sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan uyuşturucu zanlısının, polisin saklandığı eve düzenlediği eve düzenlenen operasyonla yakalanarak ceza evine gönderildiği bildirildi.

AYDIN–Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında yapılan çok yönlü çalışmalarda; uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlaması ile aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S. G’nin (32) Davutlar Mahallesi’ndeki bir sitede bulunan yazlıkta sakladığı tespit edildi. Zanlının yakalanması için yapılan çalışmalarda, site çevresinde ve evin etrafında güvenlik tedbirleri alındıktan sonra eve operasyon düzenlendi.

S. G., yapılan operasyon sonucu saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adlı makamlara sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.