Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Saklandığı evde yakalandı

ASAYİŞ 04.02.2019 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3265+ kez okundu.
 

Saklandığı evde yakalandı

11 suçtan aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

AYDIN– Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, 11 ayrı suçtan aranan ve 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polisin saklandığı eve düzenlediği operasyonla yakalandı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve İnfaz Büro Ekipleri’nin suçluları yakalamaya yönelik olarak ortaklaşa olarak yaptıkları çalışmalar neticesinde hırsızlık, basit yaralama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçlarını kapsayan 11 ayrı dosyadan aranan, cezaevi firarisi olan ve hakkında 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan L.M. (31) isimli zanlının Dağ Mahallesi’nde bulunan evi tespit edildi. Yapılan fiziki takip sonucu şahsın evde olduğu belirlendikten sonra eve operasyon gerçekleştirildi. Evde yakalanarak gözaltına alınan L.M., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. L.M., çıkarıldığı adlı makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11 suçtan aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

AYDIN– Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, 11 ayrı suçtan aranan ve 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polisin saklandığı eve düzenlediği operasyonla yakalandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve İnfaz Büro Ekipleri’nin suçluları yakalamaya yönelik olarak ortaklaşa olarak yaptıkları çalışmalar neticesinde hırsızlık, basit yaralama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçlarını kapsayan 11 ayrı dosyadan aranan, cezaevi firarisi olan ve hakkında 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan L.M. (31) isimli zanlının Dağ Mahallesi’nde bulunan evi tespit edildi.

Yapılan fiziki takip sonucu şahsın evde olduğu belirlendikten sonra eve operasyon gerçekleştirildi. Evde yakalanarak gözaltına alınan L.M., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. L.M., çıkarıldığı adlı makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.