Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sahte vekalet zanlısı tutuklandı

ASAYİŞ 29.03.2015 - 13:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3387+ kez okundu.
 

Sahte vekalet zanlısı tutuklandı

Kuşadası’nda sahte kimlik ve vekaletle başkalarına ait arsa ve evleri satarken suçüstü yakalanan bir kişi tutuklandı.

Kuşadası’nda sahte kimlik ve vekâletlerle başkalarına ait arsa ve evleri üçüncü kişilere satarken suçüstü yakalanan bir kişi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bilindiği gibi, bir ihbar üzerine gayrimenkul sahibi yaşlı kişileri tespit edip, bunlara ait ev ve arsaları üçüncü kişilere satan bir şebekeyi belirleyen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri, önceki gün Kuşadası Tapu Müdürlüğü’ne operasyon düzenlemişti.  Operasyon sırasında Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile güven timleri, 45 yaşındaki N.Y.(Nahit Yavuz)’nin 1925 doğumlu Kuşadası Türkmen Mahallesi nüfusuna kayıtlı H.Y.’ye ait Güzelçamlı’daki bir arsayı, sahte kimlik ve sahte vekaletle bir milyon 250 bin liraya H.E.T. isimli bir müteahhite satıp, devir işlemini yapmak üzereyken suçüstü yakalamıştı.. Tapu Müdürlüğü’nde işlem yaparken suçüstü yakalanan N.Y. polis tarafından gözaltına alınırken, bankaya da sahte isimle hesap açıldığı ve bir milyon 250 bin lira paranın da bu sahte isimli hesaba yatırıldığı da belirlenmişti. Polis tarafından gözaltına alınan ve üzerinden bir ruhsatsız silah ile biri askeri 4 sahte kimlik daha gele geçirilen zanlı N.Y. sorgulanmasının ardından Kuşadası’nda hakim karşısına çıktı. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlı cezaevine konuldu.
Kuşadası’nda sahte kimlik ve vekaletle başkalarına ait arsa ve evleri satarken suçüstü yakalanan bir kişi tutuklandı.

Kuşadası’nda sahte kimlik ve vekâletlerle başkalarına ait arsa ve evleri üçüncü kişilere satarken suçüstü yakalanan bir kişi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bilindiği gibi, bir ihbar üzerine gayrimenkul sahibi yaşlı kişileri tespit edip, bunlara ait ev ve arsaları üçüncü kişilere satan bir şebekeyi belirleyen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri, önceki gün Kuşadası Tapu Müdürlüğü’ne operasyon düzenlemişti.  Operasyon sırasında Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile güven timleri, 45 yaşındaki N.Y.(Nahit Yavuz)’nin 1925 doğumlu Kuşadası Türkmen Mahallesi nüfusuna kayıtlı H.Y.’ye ait Güzelçamlı’daki bir arsayı, sahte kimlik ve sahte vekaletle bir milyon 250 bin liraya H.E.T. isimli bir müteahhite satıp, devir işlemini yapmak üzereyken suçüstü yakalamıştı.. Tapu Müdürlüğü’nde işlem yaparken suçüstü yakalanan N.Y. polis tarafından gözaltına alınırken, bankaya da sahte isimle hesap açıldığı ve bir milyon 250 bin lira paranın da bu sahte isimli hesaba yatırıldığı da belirlenmişti.

Polis tarafından gözaltına alınan ve üzerinden bir ruhsatsız silah ile biri askeri 4 sahte kimlik daha gele geçirilen zanlı N.Y. sorgulanmasının ardından Kuşadası’nda hakim karşısına çıktı. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlı cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.