Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sahte içki operasyonu

ASAYİŞ 02.04.2019 - 14:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3320+ kez okundu.
 

Sahte içki operasyonu

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda kaçak içki ve içki yapımında kullanılan materyalin ele geçirildiği bildiirldi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 180 litre etilalkol, 175 litre sahte/kaçak içki, 2 bin 690 adet şişe kapağı, 1824 adet sahte TAPDK bandrolleri, 960 adet boş içki şişesi, 3,5 top şişe üzerine yapıştırılan etiket, 1,4 litre anason, çeşitli markalarda sahte bandrollü 28 şişe sahte/kaçak içki ve 1 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi. Aydın ve İzmir’de polisin yaptığı eş zamanlı operasyon sonucu olayla ilgili olarak Aydın’da 2, İzmir’de 1 şahıs yakalanırken, 1 firari şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Yakalanan 3 şahıs ise sevk edildiği adli makamlar tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda kaçak içki ve içki yapımında kullanılan materyalin ele geçirildiği bildiirldi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 180 litre etilalkol, 175 litre sahte/kaçak içki, 2 bin 690 adet şişe kapağı, 1824 adet sahte TAPDK bandrolleri, 960 adet boş içki şişesi, 3,5 top şişe üzerine yapıştırılan etiket, 1,4 litre anason, çeşitli markalarda sahte bandrollü 28 şişe sahte/kaçak içki ve 1 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi.

Aydın ve İzmir’de polisin yaptığı eş zamanlı operasyon sonucu olayla ilgili olarak Aydın’da 2, İzmir’de 1 şahıs yakalanırken, 1 firari şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yakalanan 3 şahıs ise sevk edildiği adli makamlar tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.