Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sahte içki imalathanesine operasyon

ASAYİŞ 17.08.2019 - 16:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3745+ kez okundu.
 

Sahte içki imalathanesine operasyon

Polis damacanalar içerisine saklanmış sahte içkileri ele geçirdi

AYDIN  - Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği sahte içki imalathanesine gerçekleştirdiği operasyonunda damacanalar içerisinde saklanmış litrelerce sahte ve kaçak içki ele geçirildi. Operasyonda imalathane sahibi olduğu iddia edilen bir şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından sahte ve kaçak içki imal eden şahıslara yönelik yapılan çalışmada, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir sitede bulunan evin bodrumunda sahte içki üretildiği tespit edildi. Söz konusu evin sahibi ve bölgede yapılan fiziki ve teknik incelemenin ardından gerekli hazırlıklar yapılarak söz konusu sahte içki imalathanesine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu sahte içki imalathanesinde damacanalar içerisinde 127 litre sahte alkol, damacanalar ve üretim kazanı içerisinde 90 litre beyaz şarap, pet şişeler içerisinde 6 litre votka, pet siseler içerisinde 2,5 litre rakı ile sahte alkol yapımında kullanılan aparatlar ile birlikte iki adet tesisatlı damıtma kazanı ele geçirildi. Operasyon sırasında sahte içki ürettiği ileri sürülen E.Ç. isimli şüpheli de gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Polis damacanalar içerisine saklanmış sahte içkileri ele geçirdi

AYDIN  - Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği sahte içki imalathanesine gerçekleştirdiği operasyonunda damacanalar içerisinde saklanmış litrelerce sahte ve kaçak içki ele geçirildi. Operasyonda imalathane sahibi olduğu iddia edilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından sahte ve kaçak içki imal eden şahıslara yönelik yapılan çalışmada, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir sitede bulunan evin bodrumunda sahte içki üretildiği tespit edildi.

Söz konusu evin sahibi ve bölgede yapılan fiziki ve teknik incelemenin ardından gerekli hazırlıklar yapılarak söz konusu sahte içki imalathanesine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu sahte içki imalathanesinde damacanalar içerisinde 127 litre sahte alkol, damacanalar ve üretim kazanı içerisinde 90 litre beyaz şarap, pet şişeler içerisinde 6 litre votka, pet siseler içerisinde 2,5 litre rakı ile sahte alkol yapımında kullanılan aparatlar ile birlikte iki adet tesisatlı damıtma kazanı ele geçirildi. Operasyon sırasında sahte içki ürettiği ileri sürülen E.Ç. isimli şüpheli de gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.