Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sahte belgeciler yakalandı

ASAYİŞ 23.08.2019 - 18:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3192+ kez okundu.
 

Sahte belgeciler yakalandı

Resmi belgede sahtecilik yapan 2 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN  - Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’nde resmi belgede sahtecilik yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, tarafından Sultanhisar’da haciz yakalamalı araçları yedi emin deposundan çıkartarak resmi belgede sahtecilik yaptığı tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, yedi emin deposundan çıkartılan 6 adet çeşitli markalarda otomobil ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler A.K. ve H.Ç. sevk edildikleri adli merciler tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Resmi belgede sahtecilik yapan 2 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN  - Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’nde resmi belgede sahtecilik yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, tarafından Sultanhisar’da haciz yakalamalı araçları yedi emin deposundan çıkartarak resmi belgede sahtecilik yaptığı tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, yedi emin deposundan çıkartılan 6 adet çeşitli markalarda otomobil ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler A.K. ve H.Ç. sevk edildikleri adli merciler tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.