Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplandı

ASAYİŞ 01.06.2018 - 18:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3654+ kez okundu.
 

Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplandı

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'nca, Aydın’da Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

AYDIN– Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'nca, Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat başkanlığında il sınırları içerisinde mevcut veya muhtemel kaçakçılık olaylarına ait bilgilerin aktarılması ve görevlerin icrasında işbirliğinin sağlanması maksadıyla ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, uyuşturucu, terör, kaçakçılık, yasa dışı avcılık, deniz kirliliği ve turizm gibi ana başlıklar altında konular görüşüldü. Özellikle yaklaşan turizm sezonu öncesi vatandaşların huzur ve refahı için alınacak ilave tedbirler gözden geçirildi.
Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'nca, Aydın’da Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

AYDIN– Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'nca, Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat başkanlığında il sınırları içerisinde mevcut veya muhtemel kaçakçılık olaylarına ait bilgilerin aktarılması ve görevlerin icrasında işbirliğinin sağlanması maksadıyla ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, uyuşturucu, terör, kaçakçılık, yasa dışı avcılık, deniz kirliliği ve turizm gibi ana başlıklar altında konular görüşüldü. Özellikle yaklaşan turizm sezonu öncesi vatandaşların huzur ve refahı için alınacak ilave tedbirler gözden geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.