Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sahibinin cesedini 4 gün bekledi

YAŞAM 26.09.2015 - 21:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3031+ kez okundu.
 

Sahibinin cesedini 4 gün bekledi

Bodrum'da 4 gün önce evinde öldüğü belirlenen İran asıllı İngiliz mimar Geransar'ın başında köpeği Fiona vardı.

Bodrum'da yalnız yaşayan 76 yaşındaki İran asıllı İngiliz mimar Darius Geransar, villasında ölü bulundu. Kalp krizinden 4 gün önce öldüğü belirlenen Geransar'ın köpeği Fiona'nın cesedinin başında beklediği görüldü. EŞİNİ VE KIZINI KAYBEDİNCE Eş ve kızının 6 yıl önce İngiltere'de trafik kazasında ölmeleri ardından Yalıkavak'taki villasında köpeği Fiona ile yaşamaya başlayan mimar Darius Geransar'ın 4 gündür dışarı çıkmamasından şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi. Polis, girdiği evde Geransar'ı salondaki koltuğun üzerinde ölü buldu. Cenazesi önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Geransar'ın yakın arkadaşlarından ABD'li modacı Rose M. Taramantono, "Geransar çok iyi kalpli, insanlara, eğitime, sağlığa yardım eden biriydi. Eşi ve kızını kazada kaybettikten sonra köpeği ile kabuğuna çekilmiş, dört yıl önce de yaşadığı villayı da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamıştı. Ölümü bizi çok üzdü" dedi. Geransar'ın yarın yapılacak cenaze törenine 6 yaşındaki köpeği Fiona'nın da getirileceği bildirildi.
Bodrum'da 4 gün önce evinde öldüğü belirlenen İran asıllı İngiliz mimar Geransar'ın başında köpeği Fiona vardı.

Bodrum'da yalnız yaşayan 76 yaşındaki İran asıllı İngiliz mimar Darius Geransar, villasında ölü bulundu. Kalp krizinden 4 gün önce öldüğü belirlenen Geransar'ın köpeği Fiona'nın cesedinin başında beklediği görüldü.

EŞİNİ VE KIZINI KAYBEDİNCE

Eş ve kızının 6 yıl önce İngiltere'de trafik kazasında ölmeleri ardından Yalıkavak'taki villasında köpeği Fiona ile yaşamaya başlayan mimar Darius Geransar'ın 4 gündür dışarı çıkmamasından şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi. Polis, girdiği evde Geransar'ı salondaki koltuğun üzerinde ölü buldu. Cenazesi önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Geransar'ın yakın arkadaşlarından ABD'li modacı Rose M. Taramantono, "Geransar çok iyi kalpli, insanlara, eğitime, sağlığa yardım eden biriydi. Eşi ve kızını kazada kaybettikten sonra köpeği ile kabuğuna çekilmiş, dört yıl önce de yaşadığı villayı da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamıştı. Ölümü bizi çok üzdü" dedi. Geransar'ın yarın yapılacak cenaze törenine 6 yaşındaki köpeği Fiona'nın da getirileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.