Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağlıkta yarıyıl değerlendirildi

SAĞLIK 31.07.2017 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2904+ kez okundu.
 

Sağlıkta yarıyıl değerlendirildi

Aydın’da 2017 yarıyıl değerlendirme toplantısı yapıldı

AYDIN- Aydın Kamu Hastaneleri genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerinin 2017 yılı ilk 6 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Aydın Devlet Hastanesi toplantı salonunda, Aydın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan başkanlığındaki toplantıda, sekreterlik bünyesine bünyesine bağlı olarak hizmet veren sağlık tesislerinde yapılan tıbbi, idari ve mali çalışmalar, hastanelerin fiziki koşulları, tıbbi cihaz gereksinimleri ve personel ihtiyaç durumu değerlendirilerek, kısa vadede yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Değerlendirme toplantısına Genel Sekreter Uzm. Dr. Selma Özcan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Niyazi Kocakaplan, Mali Hizmetler Başkanı Erol Dinçer ve tüm sağlık tesislerin başhekim, İdari ve Mali İşler Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ile uzmanlar katıldı.
Aydın’da 2017 yarıyıl değerlendirme toplantısı yapıldı

AYDIN- Aydın Kamu Hastaneleri genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerinin 2017 yılı ilk 6 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Devlet Hastanesi toplantı salonunda, Aydın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan başkanlığındaki toplantıda, sekreterlik bünyesine bünyesine bağlı olarak hizmet veren sağlık tesislerinde yapılan tıbbi, idari ve mali çalışmalar, hastanelerin fiziki koşulları, tıbbi cihaz gereksinimleri ve personel ihtiyaç durumu değerlendirilerek, kısa vadede yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Değerlendirme toplantısına Genel Sekreter Uzm. Dr. Selma Özcan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Niyazi Kocakaplan, Mali Hizmetler Başkanı Erol Dinçer ve tüm sağlık tesislerin başhekim, İdari ve Mali İşler Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ile uzmanlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.