Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sağlıklı yaşam aracı Didim’de

SAĞLIK 10.08.2017 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3710+ kez okundu.
 

Sağlıklı yaşam aracı Didim’de

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Mobil Sağlık Platform Sistemi dahilinde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Aracı Didim Altınkum Sahili’nde faaliyetlerine devam ediyor.

AYDIN- Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Didim Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde görevli Hemşire Sevgi Gürdal ve Emine Yıldırım mobil sağlıklı yaşam aracı ile Altınkum Yalı Caddesi’nde vatandaşları bilgilendiriyor. Altınkum Yalı Caddesi’nde Sağlıklı Yaşam ve Hareketli Hayat, Organ Bağışı, Kanser Erken Tarama Metotları, Ağız ve Diş Sağlığının Önemi konularında, eğitim etkinliği düzenlenerek, bilinçlendirme çalışmaları yapılarak vatandaşlara sağlıklı yaşamın önemini anlatan kısa filmler izletildi. Mobil sağlıklı yaşam aracını ziyaret eden çocuklara diş fırçası ve macunu hediye edildi.
Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Mobil Sağlık Platform Sistemi dahilinde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Aracı Didim Altınkum Sahili’nde faaliyetlerine devam ediyor.

AYDIN- Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Didim Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde görevli Hemşire Sevgi Gürdal ve Emine Yıldırım mobil sağlıklı yaşam aracı ile Altınkum Yalı Caddesi’nde vatandaşları bilgilendiriyor.

Altınkum Yalı Caddesi’nde Sağlıklı Yaşam ve Hareketli Hayat, Organ Bağışı, Kanser Erken Tarama Metotları, Ağız ve Diş Sağlığının Önemi konularında, eğitim etkinliği düzenlenerek, bilinçlendirme çalışmaları yapılarak vatandaşlara sağlıklı yaşamın önemini anlatan kısa filmler izletildi.

Mobil sağlıklı yaşam aracını ziyaret eden çocuklara diş fırçası ve macunu hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.